Свободно време

Месечен хороскоп за май

Скорпионът да не бърза

02.05.2023г. / 12 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовен хороскоп за май

Телец

Астрологичните събития преимуществено ще се случат във вашия знак, ще са динамични, съществени и с продължително отражение.

Още на 2-ри Слънцето и Меркурий (който е в ретроградно движение) ще се съединят, с което ще поставят началото на нов планетарен цикъл. Ще преосмислите обективните обстоятелства и ще успеете да ги оцените от различни гледни точки с всичките им плюсове и минуси.

На 9-и Слънцето ще се съедини с Уран и ще разполагате с подходящи условия за стартиране на иновативните си замисли.

На 16.05 Юпитер ще навлезе във вашия знак, където ще остане до май 2024-та година. Период, благоприятен за изграждане на стабилен фундамент за дългосрочните проекти, за подобряване на материалния статус и повишаване на жизненото равнище за онези, които са си набелязали такива цели.

Новолунието на 19.05 също е във вашия знак и ще улесни решаването на сложните въпроси или стигането до правилен избор при необходимост.

В последните дни на месеца Юпитер ще се съедини с възходящия Лунен възел. Аспект със стимулиращо отражение върху професионалния напредък и систематизиране на дългосрочните планове. Резултатите ще са пряко свързани с активните ви действия.

Коментирай
Свободно време