Свободно време

Изберете цвете и вижте какво ви очаква през месец май

Узнайте какво е подготвила за вас съдбата

02.05.2023г. / 12 35ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец май е може би един от най-романтичните през годината. Природата се пробужда за нов живот, а слънцето все по-често се показва и ни напомня колко прекрасен е животът.

Изберете едно цвете и вижте какво ви очаква през този период.

Ако сте избрали първото цвете


Отдъхнете си

През последните месеци сякаш съдбата ви поднасяше какво ли не – предизвикателства, трудности, раздели и разочарования. Както винаги в живота, след лошото идва доброто. И при вас ще е така. Отворете сърцето си, успокойте се и вярвайте, че най-хубавото предстои. Може би точно в този момент ви е трудно да го проумеете, но наистина за вас идва край на един нелек период. За тези от вас, които търсят любовта – може би в живота ви тя ще се появи, но трябва да имате очи да я видите. Ако сте затворени в себе си и сте загубили надежда, много вероятно е да я пропуснете. Запомнете, че това, което намирате около себе си е това, което вече е във вас. В този ред на мисли, бъдете внимателни за какво мислите и какво привличате в живота си. Повярвайте, че заслужавате най-доброто и то ще ви намери.

Таро карти за май за всяка зодия

Ако сте избрали второто цвете


Очаква ви промяна

Пригответе се за промяна. От доста време усещате, че имате нужда от нещо различно – било то в професионален или пък личен план. Сякаш досега така и не събирахте сили, за да признаете пред себе си, че трябва да сложите край на някои неща в живота си. Търпели сте достатъчно и за ваше добро е да си тръгнете преди да е станало прекалено късно. Съдбата е на ваша страна. Бъдете спокойни – тя ще ви подскаже правилния път. Сякаш всички сили са на ваша страна. Това е така, защото вие го заслужавате. Достатъчно дълго сте били в тази неблагоприятна ситуация. Както всичко в живота и хубавото и лошото има край. Притаете дъх и поемете по новия си път с надежда.

Любовен хороскоп за май

Ако сте избрали третото цвете


Задава се труден период

Макар и да сте свикнали всичко да върви по мед и масло, този път се пригответе за малко предизвикателства. Отдавна живеете сякаш по инерция – нещата вървят горе-долу и вие не се оплаквате. Това, което предстои обаче не бива да ви плаши. Напротив – пригответе се да научите много за себе си. Този период ще дойде при вас, за да ви научи, че не трябва да приемате всичко за даденост. Напротив – благодарете за всичко, което имате тук и сега, защото то не е никак малко. Вместо да се паникьосвате, съберете сили и вярвайте, че всичко, което се случва е за ваше добро. Защото в крайна сметка е така. Всичко е въпрос на гледна точка.

Месечен хороскоп за май

Ако сте избрали четвъртото цвете


Бъдете благодарни

Често пъти когато мислите за живота си, вие сте малко недоволни. Винаги ще намерите за какво да се оплачете или директно да нападнете човека, който според вас е виновен за ситуацията. Бъдете честни със себе си и признайте, че вие наистина имате много. В крайна сметка, ако не оценявате това, което имате, няма как да привлечете още от него в живота си. Внимавайте, защото недоволството ви може да се върне към вас като бумеранг. Помислете за всички тези хора, които са щастливи и с малкото, което имат. Не се сравнявайте с другите и не им завиждайте, защото не знаете през какво преминават те. Въпреки че хората могат да показват, че всичко при тях е наред, понякога това съвсем не е така. Променете перспективата си и ще видите колко по-добре ще се чувствате.

Снимки: istock

Коментирай