Свободно време

„Лечителят медиум: Изцеление на щитовидната жлеза“

Истината за заболяванията на щитовидната жлеза и вируса Епщайн-Бар

29.05.2023г. / 12 12ч.
Михаела Лазарова
Корица: "Хермес"

Корица: "Хермес"

За книгата

Станал световноизвестен с шокиращите си разкрития за причините за редица хронични и автоимунни болести, лечителят медиум Антъни Уилям посвещава тази книга на всички, които страдат от симптоми на тиреоидно заболяване. Той оборва тезите за автоимунния генезис и генетичната предразположеност при тези болести и описва истинските виновници за проблемите с щитовидната жлеза. Наред с това той предлага лечебни протоколи с храни и добавки, които да облекчат и дори излекуват редица мъчителни състояния като: хронична болка, тревожност и депресия, замъглено мислене и липса на концентрация, трудно зачеване или усложнения по време на бременност, хронична умора, мононуклеоза, фибромиалгия, косопад, мигрена, сърцебиене, световъртеж, хипертиреоидизъм, хипотиреоидизъм, симптоми на менопаузата, необяснимо напълняване, разстройства на съня, изтръпване, скованост и др.

Независимо дали вие или ваш близък сте диагностицирани с автоимунно заболяване, или страдате от упорити симптоми, които влошават качеството ви на живот, в тази книга ще намерите не само план за изцеление, но и така необходимата емоционална и духовна подкрепа.

Очаквайте от 6 юни!

Лечителят медиум – Антъни Уилям

Антъни Уилям е автор на бестселърите на „Ню Йорк Таймс” „Лечителят медиум”, „Лечителят медиум: Най-полезните храни“, „Лечителят медиум: Помощ за черния дроб“ и „Лечителят медиум: Прочистване за здраве“. Роден е с уникалната способност да общува с дух от висшата сфера, който му дава изключително точна здравна информация, която често изпреварва времето си. От четиригодишен Антъни използва дарбата си, за да „разчита” състоянията на хората и да им казва как да се излекуват. С безпрецедентната точност и процент на успеваемост Лечителят медиум е спечилил доверието и обичта на стотици хиляди хора по целия свят, сред които филмови звезди, музиканти, милиардери, професионални спортисти, автори на бестселъри и безброй други от всякакви житейски поприща, които напразно са търсели начин да се излекуват, преди да получат проницателната информация, идваща от Духа. От десетилетия насам Антъни е безценен помощник и на лекари в решаването на най-трудните им случаи.

Откъс

ТИРЕОИДНИЯТ ВИРУС

Да се надяваме, че до две-три десетилетия медицината ще има тестовете и отговорите, които да ви донесат реално облекчение. Ако обаче страдате в момента, съмнявам се, че ще искате да чакате още 20 или 30 години. Вече достатъчно сте чакали. Достатъчно сте се мъчили. Достатъчно сте търпели. Време е най-накрая да се въоръжите с истината и да научите какво всъщност ви пречи да живеете нормално.

Ако сте диагностицирани с тиреоидит на Хашимото, хипотиреоидизъм или друго тиреоидно заболяване, вие най-вероятно не получавате най-ефективното лечение – защото, докато не разбере истинските причини за вашето заболяване, медицината не може реално да го излекува.

Възможно е да сте направили изследвания и резултатите да са излезли нормални. Това обаче не ви гарантира, че без да знаете, не страдате от хипо- или хиперфункция на щитовидната жлеза, тъй като тези тестове не са съвсем точни.

Някои просветени практици вече забелязват тази тенденция. Те са се нагледали на пациенти с класически симптоми на хипотиреоидизъм, чиито тестове не показват нищо обезпокоително, и съвсем правилно са стигнали до заключението, че хората с тиреоидни проблеми са много повече, отколкото твърди традиционната диагностика. Тези прогресивно мислещи медици осъзнават, че заболяванията на щитовидната жлеза са добили епидемични размери.

За съжаление, дори и най-актуалната в момента информация за щитовидната жлеза не е достатъчна. И не само че не е достатъчна, но и голяма част от нея не е вярна. А поради повсеместното неразбиране и погрешните схващания, дори най-новите книги по темата морално остаряват, преди дори да стигнат до рафтовете на книжарниците. Експертните консултанти в най-гледаните информационни предавания продължават да споделят теории, които реално са отживелица.

Ще ми се в това море от информация да можехте да намерите решенията, които да ви помогнат да оздравеете! Тях обаче ги няма – затова спрете да губите ценно време в ровене на книги и статии. Те са пълни с допотопни предположения за тиреоидните болести. Ако някоя книга ви казва, че при Хашимото и Грейвс тялото атакува само себе си – както е по последни официални данни, – тя е архаична и мястото й е в антиквариата при другите вехти експонати, образци на някогашния начин на мислене. Тя няма да ви помогне в настоящия момент.

От тази широко разпространена информация се очаква да ви помогне, но тя всъщност ви отклонява от целта. Защо ли? Защото тези източници уж са напипали същината на проблема, но (1) все още изхождат от презумпцията, че при автоимунните болести тялото атакува само себе си, и (2) колкото повече се фокусират върху самата щитовидна жлеза, толкова по-малко вземат предвид по-голямата картина.

А материал за размисъл има доста.

Съвременните теории се занимават единствено с примамката – дървената патица в езерото, която привлича истинските патици и ги превръща в лесна мишена за ловците. Тази примамка – идеята, че щитовидната жлеза е виновна за безброй болести – е просто трик за отвличане на вниманието. Ако вземем бинокъл и се качим някъде на високо, ще видим, че в езерото има безопасни местенца, където патиците да се скрият, така както вие може да спасите себе си и вашите близки, когато откриете истинската причина за тиреоидните заболявания.

Под обстрел ли е щитовидна жлеза? Да. Важна ли е тя за човешкото здраве? По-важна, отколкото можете да си представите. Изложената на риск щитовидна жлеза ли е причината милиони хора да боледуват? Не.

Ето и изначалната истина, която не се споменава в медицинските журнали, интернет и съвременната научна литература: Проблемите на щитовидната не са основната причина за човешките болести. Те са просто поредният симптом.

Тиреоидните разстройства са сериозна работа и няма как да бъдат предизвикани от една мъничка жлеза в човешката шия. Не може тя да бъде обяснението и върховното свързващо звено за толкова много болежки. Има нещо много по-агресивно и всепроникващо, което е истинският виновник за дългия списък със симптоми и заболявания, приписвани на щитовидната жлеза – това е тиреоидният вирус.

Всеки, който е заразен с този обикновен вирус, вече има проблеми с щитовидната жлеза или му предстои да се сблъска с такива. А въпросният вирус поразява не само щитовидната жлеза. Докато стигне до нея, той вече е влязъл в третия си етап на развитие и междувременно е нанесъл поражения, без значение дали сте усетили ефектите му или не. Освен свързаните с щитовидната жлеза, вирусът причинява и ред други симптоми и състояния, като реално всичките ви здравословни проблеми могат да бъдат проследени до този единствен източник. Неговото нашествие не приключва с попадането му в щитовидната жлеза. Целта му е да стигне до нервната система, за да ви докара дузина други необясними симптоми и още повече да обърка здравето ви.

Само дето, четейки настоящата книга, вие вече имате достъп до истината и можете да го спрете.

В предстоящата Част I. „Разкрития за щитовидната жлеза“ ще разгледаме подробно тиреоидния вирус: как действа, как причинява симптоми и какво трябва да знаете, ако сте си тествали тиреоидните хормони или сте вземали тиреоидни лекарства. В Част II. „Големите грешки във вашия подход“ – ще разгледаме основните заблуди в съвременното разбиране за хроничните симптоми и болести, които възпрепятстват изцелението ви. В Част III. „Съживяване на щитовидната жлеза“ ще откриете набор от инструменти за лечение. Ще ви кажа какво трябва да правите, ако част от щитовидната ви жлеза или цялата жлеза е отстранена. Ще разкрия как да спрете атаките на вируса и да върнете здравето и жизнеността на жлезата и на цялото тяло. Тук е включена и специалната 90-дневна рехабилитация на щитовидната жлеза, както и рецепти за изцеление на жлезата.

И накрая, в Част IV. „Тайните на съня“ ще ви помогна да стигнете до дъното на вашите проблеми със съня – от събуждането нощем до чувството, че не сте си отпочинали добре, и невъзможността изобщо да заспите. Безсънието често се цитира като симптом на тиреоидните разстройства, но истината е, че то далеч не се дължи само на увредената щитовидна жлеза. За медицината сънят все още е загадка. Той обаче е съществена част от вашето изцеление и ако искате да се избавите от тиреоидния вирус и да предпазите здравето си за в бъдеще, трябва да му обърнете специално внимание. Именно затова съм посветил на тази тема цял раздел. Всички ние заслужаваме достатъчно количество спокоен сън и можем да си го набавим, стига да знаем как точно.

  • обем: 392 стр.
  • Цена 19,95 лв.
  • ISBN 978-954-26-2259-8
  • Превод Евелина Андонова
  • Издателска къща „ХЕРМЕС“ ООД 
Коментирай