Свободно време

С намигване към миналото и поглед в бъдещето – Motorola razr 40 ultra е тук

Motorola razr 40 ultra преобръща напълно представите за сгъваемо устройство

02.06.2023г. / 16 17ч.
Мария Дуковска
С намигване към миналото и поглед в бъдещето – Motorola razr 40 ultra е тук

Създаден с мисъл за създателите на съдържание и диктуващите тенденции, най-тънкият сгъваем смартфон Razr 40 ultra впечатлява с първото в индустрията сгъване по две оси, както и с най-големия и интерактивен външен дисплей на сгъваем смартфон. Razr 40 ultra се предлага ексклузивно и в цвета на годината на Pantone® – Viva Magenta.

Някога Motorola Razr постави мост между модата и технологиите, превръщайки се в едно от първите преносими устройства, представени на технологичния пазар. Иконичният „флип“ дизайн на смартфона си остана символ на носталгия и огледало за някогашните модни тенденции. Днес motorola предефинира представите за сгъваемо устройство като представя следващото поколение Razr, доказвайки за пореден път, че иновативният дизайн може напълно да преобрази смартфон изживяването и да послужи за начин да изразиш себе си.

Запознайте се със семейството на Motorola razr 2023 – две нови устройства, които съчетават иконичен стил и първокласни функционалности, за да предоставят иновативно мобилно изживяване. Всяка функция на тези два толкова отличителни смартфона е прецизно разработена, за да отговори на нуждите на съвременните потребители, които преследват балансирано смартфон изживяване, авангардни технологии и възможността да изразят себе си и своя стил.

Това са смартфони, които не познават граници. Благодарение на съчетанието от емблематичен дизайн, наподобяващ класически „телефон с капаче“ и иновативни функционалности, те ни пренасят назад във времето, докато сме вперили поглед в бъдещето.

Motorola razr 40 ultra: Изрази себе си и своя стил чрез най-големият и интерактивен външен дисплей1

Водещ в семейството на Razr е новият Motorola razr 40 ultra, който има модерен, изключително удобен джобен дизайн – най-тънкият сгъваем смартфон на пазара, в затворено състояние. Устройството включва мощен мобилен процесор Snapdragon® 8+ Gen 1, дълготрайна батерия и най-големия външен дисплей от всички флип телефони.

Освен всичко друго, новото поколение Razr е изключително интерактивно и предразполага възможността да изразиш себе си и своя собствен стил. Благодарение на безбройните възможности на външния дисплей, потребителите могат да правят много повече със своя смартфон, докато е сгънат. Отговарянето на съобщения, управлението на музика в Spotify, следването на указания на картата и следенето на актуални нотификации и информация никога не е било по-лесно.

Създаден с мисъл за тези, които не следват тенденции, а ги създават, ключова особеност на Razr e опцията за персонализирането на външния екран и стила на телефона, така че устройството се преобразява спрямо всеки стил и вкус. Така потребителите могат да избират измежду асортимент от цветни динамични тапети и различни стилове на moto часовника.

Потребителските панели пък позволяват сами да определите какво искате да виждате. Плъзгайки наляво или надясно, получавате лесен и директен достъп до игри, Google News, времето, контактите си, Spotify или можете да видите известията си с един поглед. Освен това панелът Apps ви дава достъп до почти всяко приложение, като Google Maps или плащане чрез Google Wallet, директно от външния дисплей.

С новия Razr потребителите могат да използват смартфона си и под различни ъгли, което предлага нови начини за взаимодействие, заснемане и създаване. Потребителите могат да накланят устройството под ъгъл, за да преглеждат лесно рецепти, докато готвят, да следват онлайн тренировки, да провеждат видеочат с приятели и др. Или пък могат да използват телефона си като огледало или статив за заснемане на зашеметяващи изображения и видеоклипове с опцията за hands-free запис. С помощта на опцията за заснемане чрез жестове и автоматичното улавяне на усмивки, razr може да снима самостоятелно, а потребителите да уловят перфектния кадър и поза.

Потребителите могат да се насладят на всички тези функции на 3,6-инчов pOLED външен дисплей. Или пък могат да отворят устройството си в режим Flex View, за да гледат любимото си съдържание с най-високата разделителна способност в своя клас7 и да се насладят на милиарди нюанси на реалистични цветове.

Разнообразна система от камери: идеална за създаване на съдържание и улавянето на перфектните „селфита“


Motorola razr 40 ultra е създаден с мисъл за създателите на съдържание и разполага с мощен 12-мегапикселов сензор на основната камера за по-бърза и по-точна работа независимо от условията на осветяване. Заснемайте снимки с красиви фонове с мек фокус благодарение на широката бленда и се възползвайте от вградената оптична стабилизация, която ще направи снимките ви винаги кристално ясни. С помощта на външния дисплей потребителите имат достъп до основната камера за селфита или да използват външния дисплей за преглед на съдържанието.

Впечатляваща функция, която определено ще бъде оценена от създателите на съдържание е опцията да обърнат Motorola razr 40 ultra и да използват 32МР камерата за селфита и видеоразговори. Или да запазят ръцете си свободни, като сгънат телефона в идеален изглед за перфектното селфи. Камерите се допълват от 13МР ултраширок + макровизуален обектив, който позволява широкоъгълни снимки, които побират 3 пъти повече в кадъра, отколкото стандартния обектив.

Иконичният „флип“ дизайн – Усъвършенстван


С новия Razr 40 ultra, Motorola предоставя на потребителите емблематичен елемент на носталгия, който черпи вдъхновение от оригиналния RAZR V3, за да предложи модерен, безкрайно гъвкав дизайн. При поставяне в затворено положение телефонът се сгъва изцяло, като горният и долният ръб се подравняват перфектно за постигане на изключително елегантен външен вид. Разгърнат, той разкрива впечатляващо гладък, великолепен, пълноразмерен pOLED дисплей.

В този усъвършенстван „флип“ смартфон, Motorola представя изцяло преработен дизайн, който включва първото в индустрията сгъване по две оси, което прави размера на устройството още по-компактен. В сравнение с други сгъваеми смартфони на пазара, Motorola razr 40 ultra е най-тънък, когато е поставен в затворено състояние, а сгъването му се усеща изключително гладко и безпроблемно.

Освен че залага на впечатляващо тънък дизайн, Motorola razr 40 ultra прави заявка да спечели сърцето ви и с цветовата си гама. Компанията предлага смели опции за новия Motorola razr 40 ultra, включително Pantone® Colour of the Year 2023 Viva Magenta; нюанс, който е ексклузивен за Motorola. Мощен и впечатляващ нюанс, Viva Magenta връща Razr към неговите корени, предавайки му най-модерно усещане, с лека доза носталгия. Другите цветове включват класически Infinite Black и нежен Glacier Blue.

Усъвършенстван звук и мощна производителност

За меломаните Razr 40 ultra предлага подобрено аудиоизживяване с Dolby Atmos®. Насладете се на по-богато многоизмерно аудиоизживяване, което разкрива повече дълбочина, яснота и детайли от всякога, особено при пускане на музика чрез големите стерео високоговорители или през слушалките.

За да допълни този мощен звук, Razr 40 ultra е оборудван и с мощния Snapdragon 8+ Gen 1, който захранва всички уникални функции на смартфона като същевременно позволява повишаване на производителността. Motorola е включила и дълготрайна батерия, която е по-голяма от предишното поколение Razr и поддържа ултрабързо 30W TurboPower зареждане и безжично зареждане, което ви позволява да сте винаги на линия и винаги в час със случващото се около Вас.

motorola razr 40 – компактна носталгия, с всички основни функционалности

Съвременният потребител търси балансирано смартфон изживяване, поради което Motorola представя и Motorola razr 40. Устройството е създадено за тези, които умеят да диктуват тенденции и вкусове. За тези, които обичат да се открояват в тълпата, но също така и за дигиталните минималисти, които искат да се „изключат“ и да имат пълен контрол върху своето устройство.

Моделът Razr 40 се отличава със същия невероятно гладък и ярък вътрешен дисплей и безпроблемно сгъване, точно като модела Razr 40 ultra. Най-забележимата разлика на новия Razr 40 е по-малкият външен дисплей, който обаче запазва всички функции, очаквани от един смартфон от висок клас. Този смартфон акцентира върху собственото ви усещане за визия и стил, като едновременно е в по-оптимизирани размер.

Новият Razr 40 идва с отличителен и стилен външен вид, съчетаващ Gorilla Glass и първокласна „веган“ кожа. Той пасва чудесно в ръката, нежен е на допир и се предлага с модерни цветове, подбрани в партньорство с Pantone, като например: Sage Green – съвременен зелен тон, Vanilla Cream – истинска класическа бяла гама и Summer Lilac – мистичен лилав нюанс.

Motorola razr 40 разполага и със сензорите с най-висока резолюция от всички сгъваеми устройства на Motorola досега, що се отнася до предната и задната система от камери. Заснемайте кристално ясни снимки и селфита при всякаква светлина с 64 MP основна камера и OIS. Създайте всякакви шедьоври – от спиращи дъха широкоъгълни снимки до екстремно близки планове – с 13 MP обектив Ultrawide + Macro Vision. Освен това можете да използвате 32 MP предна камера и за висококачествени видеоразговори.

Уникално преживяване със софтуера на Motorola


И двата нови razr смартфона работят с Android 13 и предлагат характерното за Motorola преживяване, включително: прости жестове, персонализирани настройки за забавление и възможност за персонализиране според стила на всеки потребител. Освен това и двете устройства предлагат богат набор от функции за сигурност, които ви гарантират, че данните на вашето устройство няма да попаднат в чужди ръце.

motorola edge 40 Viva Magenta

Днес Motorola представя и специалното издание Motorola edge 40 Viva Magenta, който завършва линията на семейството edge 40, разполагащо с усъвършенствани функции като извит дисплей, защита от прах и вода, мощна 50MP камера и бързо зареждане в елегантен и стилен дизайн.

Motorola edge 40 в Pantone® цвят на годината за 2023 Viva Magenta е перфектната комбинация от стил, дизайн и производителност; устройството е едно от най-тънките в своя клас (7,58 мм), с извит стъклен дисплей без рамки.

Наличност и цени

За потребителите в България Razr 40 ultra ще бъде наличен от първата половина на месец юни и може да бъде закупен във всички телекоми и специализирани магазини за потребителска електроника на препоръчителна търговска цена от 2399лв.

За допълнителна информация и наличност се свържете с местния PR екип. Motorola razr 40 ще бъде пуснат в България през следващите седмици.

Motorola edge 40 Viva Magenta edition ще се продава в България, edge 40 ще бъде наличен от първата половина на месец юни и може да бъде закупен от специализираните магазини за потребителска електроника.

Коментирай