Свободно време

Само в Lidl: Двойно повече италиански хрупкави вафлички на същата цена

12.06.2023г. / 16 39ч.
Мария Дуковска
Снимка: Envato.

Снимка: Envato.

Чаша еспресо, приятно слънчево време и чинийка с вкуснотии… Има ли нужда човек от още нещо? Добрата компания също е за предпочитане, но тази комбинация сама по себе си е толкова приятна и разпускаща, че едва ли ще имате против да ѝ се насладите в уединение. Ако и вие обичате да добавите нещо сладко към кафето, тази седмица в Lidl ще откриете страхотна оферта.

С акцията „1+1“ на приложението Lidl Plus тази седмица можете да закупите две опаковки италиански хрупкави вафлички на цената на една. Двете опаковки от по 200 г се предлагат за 2,89 лв. вместо 5,78 лв., като офертата важи до 2х2 опаковки на клиент. Така, само за 5,78 лв., можете да закупите до 800 г качествени италиански вафлички, които са изключително подходящи както за сутрешното, така и за следобедното кафе… а може би и за останалите помежду им.

Специалната промоция „1+1“ на Lidl Plus дава възможности за изгодно пазаруване за всички клиенти на Lidl, в допълнение към редовните оферти в брошурата на веригата. До края на юни потребителите на Lidl Plus ще могат да спестят поне 60 лв. с различен купон всяка седмица, с който да закупят два броя от един продукт на цената на един. Акцията включва основни млечни, месни и други продукти, които всяко домакинство употребява всекидневно.

Наред с атрактивните оферти на мобилното приложение, Lidl всяка седмица предлага и десетки други продукти с високо качество и изгодна Lidl цена“ и намаления от 20 до 50%, а понякога и до 70%.