Свободно време

Moreno и Любо Киров в нова версия на хита „Има ли цветя“

Много популярни лица също се включват в изграждането на „Има ли цветя“

16.06.2023г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Константин Торков

Снимка: Константин Торков

Лято 2023-а вече има своя категоричен хит! Morenо вдъхва нов живот на емблематичната песен „Има ли цветя“, а видеото към проекта е перфектната визуална приказка.

Идеята за римейк на култовата песен възниква като резултат от приятелството между Moreno и Любо Киров. Младият изпълнител не пропуска да отбележи и безкрайното си уважение към музиката на големия изпълнител.

„Може би съм най-големият му фен и едва ли съм пропускал негово участие! – признава Moreno – Специален случай в живота ми ни срещна и общуването ни се получи лесно, бързо и очевидно с творчески замах. Предложих на Любо да вдъхна нов живот на някоя от тези песни шедьоври и той се съгласи веднага. Разбира се, моят избор беше „Има ли цветя!“

Вижте новата версия на „Има ли цветя“

След като започва същинският творчески процес по кантото и музиката, младият талант споделя работния вариант с Любо Киров. Той от своя страна не сдържа емоцията си и предлага песента да бъде колаборация, като се включи в новата версия на хита от 2001 г. и запише наново вокалите си.

„Помагайки на младите изпълнители, старите хитове живеят нов живот, достигат до по-различна аудитория и са актуални още по-дълго време“, споделя Любо за съвместната си работа с Moreno.

Много популярни лица също се включват в изграждането на „Има ли цветя“, версия-2023. Светлин Къслев е виртуозът, създал музиката и аранжимента на песента. С авторство по текста, освен Moreno, се включват и Лъчо от група „СкандаУ“, както и нестандартният СЕКТА. Финалният щрих към музиката е усещането за любов, майсторски представено от китарата на Иван Йорданов – Чери. За цялостния vibe на песента Moreno отново се доверява на Бате Пешо от Studio Buster.

Визията перфектно облича „Има ли цветя“-пищно, шеметно и запомнящо се. Идеен продуцент на видеото е режисьорът Симеон Михалков, а магьосникът зад обектива – Константин Торков.

„Това е най-трудният проект за мен. – признава Морено – Имам огромен респект към Любо Киров и беше повече от важно за мен да оправдая очакванията. Получи се!“

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време