Свободно време

Седмична таро прогноза за 10 – 16 юли

Време за растеж и успехи

07.07.2023г. / 12 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Двойка пентакли и Асо пентакли.

Първата ни карта в гаданието – Двойка пентакли е карта, която показва промяна, но и жонглиране между много отговорности, избор, който ще трябва да направим. Въпреки че може да сме изправени пред предстоящ преход, промяната винаги се случва. Никога няма да има момент, в който всичко да стои напълно неподвижно.

Женски хороскоп за юли

Символът за безкрайност е напомняне, че колкото по-удобно се чувстваме с промяната, толкова по-малко страхливи ще бъдем. Картата ни призовава да гледаме на промяната с чувство на приемане, а не на напрежение. Също като пеперудата, която започва началото си от гъсеница, ние се развиваме в по-дълбоко състояние, когато се срещаме с трансформираща енергия.

Посланието за баланс също е подчертано в тази карта. Ако предстои промяна за вас, не забравяйте да отделите малко време в грижи за тялото и дома си. Важно е да не пренебрегвате нуждите си. Прекарайте известно време сами и не забравяйте, че границите с другите са нещо здравословно.

Месечен хороскоп за юли

Таро картата Двойка пентакли ще ни подкрепя през предстоящите промени и в това да намерим баланс в живота си.

Следващата таро карта е Асо пентакли, която има много силна енергия. Тя показва, че пред нас ще се появят възможности за растеж и заземена сила. На материално ниво тази карта може да сочи към голямо влагане на средства, или неочаквани печалби, успехи с финансите. За някои от вас това може да означава нова работа или допълнително занимание, което да ви помогне да печелите повече пари. Асо пентакли е карта, която ни кара да се чувстваме удовлетворени от това, което постигаме, включително духовен баланс.

През тази седмица е хубаво да прекарваме повече време сред природата. Да помислим в кои области на живота бихме искали да постигнем положителна промяна и напредък, защото пред нас ще се отворят много врати.

С картата Асо пентакли бихме могли да поставим по-здрави основи в живота си, тъй като нейната енергия е градивна.

Снимка: iStock

Коментирай