Свободно време

Марс влиза в Дева на 10 юли – мотивацията ни се повишава

Важно е да внимаваме с конфликтите

10.07.2023г. / 09 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 10 юли планетата на огъня, страстта, еротиката, движението – Марс, преминава в знака на зодия Дева. За всички нас този транзит означава, че ще имаме страст към детайлите, както и нужда да предприемем правилното нещо в точното време под това влияние. Удовлетворението от добре свършената работа е един от най-големите ни стимули сега. Ние сме по-прецизни и загрижени за представянето си, тъй като както знаем, Девата е перфекционист.

Марс ще остане в този знак до 27 август. С този транзит ние сме по-взискателни и загрижени за коректността и детайлите в нашата работа, резултати или усилия. Това е време на по-голяма предпазливост, скептицизъм и дисциплина. Склонни сме да се съсредоточаваме върху подробностите и плановете, като понякога губим от поглед по-голямата картина.

Месечен хороскоп за юли

Може да има излишна склонност към перфекционизъм и работохолизъм. Периодът е особено подходящ за придобиването на нови познания. Този транзит подчертава работа с детайли или изискваща прецизност, като например хирургия, счетоводство, занаяти, музикални инструменти и т. н. Също така поставя акцент върху здравето и храненето. Но това, за което е важно да внимаваме е да не се поддаваме на раздразнителност, напрежение или нервност.

Вниманието към детайлите и техниката е огромно, въпреки че нашата визия или увереност може да пострадат, ако се ограничим. В работен план е възможно да имаме проблем с конкуренти, да стигнем до конфликти с колеги. Поставяме по-високи стандарти за себе си по време на този планетарен транзит и работим усилено, за да бъдем точни, прецизни и ефективни.

Както всеки транзит, така и този носи със себе си позитиви и негативи.

С Марс в Дева е възможно да имаме прилив на енергия, мотивация и увереност, особено в работата, грижата за себе си и здравето ни. Марс е планета, която се свързва с физическа жизненост и сила. Ето защо, ако сте решили да започнете да спортувате, това е добро време да поставите началото. Повишената страст и романтика също са свързани с Марс.

Женски хороскоп за юли

Желанието ни за интимност се повишава, имаме възможност за по-дълбоки емоционални връзки и повишена страст в отношенията си. В работата нашите лидерски умения могат да изпъкнат. Транзитът на Марс може да стимулира самоувереността, решителността и стратегическото мислене.

За какво е важно да внимаваме до 27 август?

Има вероятност да бъдем по-агресивни и импулсивни. Да взимаме прибързани решения, да влизаме в ненужни конфликти. Да се усещаме по-стресирани, напрегнати. Всичко това би могло да се прояви в различни аспекти на живота ни, като лични взаимоотношения, работна среда или ежедневие, и може да повлияе отрицателно на психическото и емоционалното ни благополучие. Също така не бива да се претоварваме с работа.

Снимка: iStock

Коментирай
Здраве и красота