Свободно време

Седмична таро прогноза за 17 – 23 юли

Време е за успехи

17.07.2023г. / 12 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Седмица пентакли и Императрицата.

Първата таро карта – Седмица пентакли разкрива, че сме отворени за поемане на рискове. Напът сме да научим повече, отколкото бихме могли. Но също ни разкрива, че трябва да сме търпеливи, че можем да очакваме награди за положените усилия в работата, учението. Ще продължаваме да търсим нови възможности за себе си. За някои седмицата може да донесе и добри новини.

Таро карти за юли за всяка зодия

От друга страна, има вероятност положените усилия да не оправдават очакванията ни за наградата, която ще получим. Ето защо в по-горните редове се споменава търпението. Нужно е да сме доволни от себе си и постигнатите до момента резултати. Именно чрез тях ние развиваме себе си и ще продължаваме да го правим.

Няма място да мислим, че сме се провалили, защото сме натрупали ценен опит, който ще ни помогне да се движим напред. Да сме търпеливи, да не спираме да вярваме в хубавото, в себе си. Това ще важи и за любовните връзки.

Втората таро карта е Императрицата. Това е една много положителна таро карта. Тя символизира подкрепа, плодородие, любяща енергия, женственост. Тя възстановява и подхранва. Тя е топлината и безопасността на майка, която държи новородено бебе на гърдите си.

Женски хороскоп за юли

Таро карта Императрицата иска да вземем тази мощна енергия и да я използваме за себе си. Призовавани да се грижим повече за себе си, да си създаваме удоволствия. С нейна помощ можем да постигнем напредък в проекти, особено творчески. Императрицата ни вдъхновява да създадем в живота си място на любов и безопасност, което да ни помага да процъфтяваме. Можем да поемаме повече рискове и да бъдем креативни, да живеем по-пълноценно.

Не бива да забравяме и за времето, прекарано сред природата, което също би могло да има положително влияние върху нас. Императрицата показва, че е настъпил момент на растеж и положителни промени, по отношение на работа, семейство, на изобилие край нас. С нейна помощ можем да създадем благородна почва за своята трансформация, която да ни помогне да процъфтяваме.

Императрицата ще подкрепи мотивацията и последователността ни, ще ни вдъхне любов към себе си. Време е да направите избори, които водят до по-светло бъдеще.

Коментирай