Свободно време

Седмична таро прогноза за 31 юли – 6 август

Поглед към бъдещето с повече мъдрост

29.07.2023г. / 17 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Йерофанта/Върховния жрец и Силата.

Първата таро карта в седмичното гадание е Йерофанта.. Когато тази карта се появи, това обикновено показва, че се намираме на кръстопът. Готови сме да преминем към следващото ниво, но не сме сигурни в каква посока да вървим. Картата е от големите аркани и ни призовава да потърсим духовна практика или учител, който да ни помогне да достигнем по-високо вибрационно ниво.

Женски хороскоп за август

Можем да прекараме следващите дни, отделяйки време за четене на книги, гледане на презентации, вдъхновяващи видеа на мъдри лидери, писатели, ментори, вдъхновяващи личности. Също така, таро картата Върховния жрец ни кани да се огледаме край себе си. Възможно е в живота ни да влезе или вече да се е появил човек, който да има за цел да ни научи на нещо, да е наш ментор, учител, сродна душа дори.

Някой, който е лидер, чиито думи през следващите дни ще ви въздействат вдъхновяващо. Върховният жрец ни призовава да се отворим, за да получим напътствия. Дръжте очите си отворени за конкретни знаци, предназначени да ви дадат тласък в правилната посока. Вселената ви говори.

Таро карти за август за всяка зодия

Втората таро карта за седмицата е Силата. Това е осмата карта в Голямата Аркана. Тя е силна, но положителна карта, която ни показва, че дори и да има трудности на пътя ни, ние ще успеем да ги преодолеем успешно. Успяваме да опитомим страховете си, защото знаем, че трудностите ни правят по-силни. Усещаме се такива.

Силата ни е необходима, за да преодолеем интензивността на времето, в което живеем. Имаме нужда от сила, за да преодолеем възходите и паденията. Гледаме към бъдещето и сме готови за следващата стъпка.

Дори и да имаме страхове, ние успяваме да им повлияем така, че да не ни пречат. Усещаме също така, че не е моментът да бездействаме, да мързелуваме. Нужно е да сме дейни, но и търпеливи. Още малко... Здравето ни се подобрява, а фокусът ни е напред.

Снимка: istock

Коментирай