Свободно време

Изберете картина и вижте къде трябва да сте това лято

Мечтаната дестинация е само на един билет разстояние

02.08.2023г. / 16 37ч.
Мария Василева
Снимки: istock

Снимки: istock

Лятото е в разгара си и всички мечтаем то да не свършва. Ако обаче все още не сте планирали ваканция, в следващите редове ви предлагаме един малък и забавен тест, който да ви насочи. Изберете картинка и вижте къде трябва да сте това лято.

Картинка номер 1

Малдиви

Вие обичате изисканите ваканции, лазурните брегове и безкрайната морска шир. Мечтаете да посетите тази екзотична дестинация, да се радвате на жаркото слънце, да отпивате от свежия коктейл, който държите в ръката си и да забравите за всичко. Е, може би не точно за всичко – няколко публикации в социалните мрежи няма да навредят на никого! Независимо дали ще сте там с партньора ви или с най-добрата ви приятелка, компанията за вас е абсолютно необходима, тъй като искате да споделите миговете и емоциите си. Това райско място ще ви помогне да презаредите батериите и да се приберете у дома с нови сили и желание за работа.

Тест с карти показва близкото бъдеще

Картинка номер 2

Бали

Когато си помислите за лято, в съзнанието ви изплува картината на този екзотичен остров. Вие мечтаете да се откъснете от ежедневието, да усетите духа на екзотиката, да пътувате до това райско място, но всъщност искате да извървите пътя към самите себе си. Готови сте за нещо повече и нямате търпение да се запишете за следващият йога ритрийт. Без значение сама или с приятелка, вие искате да усетите мистиката на това място. Ако можете да сбъднете поне една мечта, то вие бихте искали да го направите това лято и на това място. Поглезете се и го направете!

Изберете си картина и вижте нейното послание

Картинка номер 3

На море

Без значение къде, за вас е достатъчно това лято да сте близо до морския бряг. Не изпитвате огромно желание да пропътувате хиляди километри, единственото, което желаете е просто да усещате бриза в косите си и пясъка под краката си. Ако към това добавим и хубава компания – вашата мечта е изпълнена! Разбира се, това не означава, че няма места, които бихте искали да посетите, но в момента единственото, което желаете е да избягате от градската джунгла. Съветваме ви да оставите всички работни ангажименти и да замените монитора с прекрасна морска гледка. Вие го заслужавате!

4 магични карти разкриват дали ще ви се сбъдне желанието

Картинка номер 4

Ново място

„Нетрадиционалист“ – това може би е думата, която ви описва най-добре и като такъв, вашата мечтана дестинация това лято е да отидете на място, на което никога не сте били. Без значение дали говорим за някоя европейска столица или пък град в България. Където и да отидете, вие обичате да се потапяте в атмосферата, да се сливате с пейзажа и да опознаете местните хора и обичаи. Харесва ви всичко, свързано с пътуването – от резервацията на билети, през стягането на багажа и пристигането на уреченото място. В тези ваши начинания за вас няма особено значение дали сте сами или с компания – всичко зависи от настроението ви.

Тест с ангели ви съветва за близкото бъдеще

Ако сте избрали картинка номер 5

Където и да е, стига да е с близките

Вие водите доста динамичен начин на живот, който е изпълнен с ежедневни срещи и ангажименти. В него понякога няма време дори и за близките и за семейството ви. Ето защо, винаги когато имате възможност, вие предпочитате да се доверите на моментното си настроение и да изберете определена дестинация – било то море или планина в България, или пък ваканция някъде из Европа. Това е вашият начин да разпускате и да прекарате качествено време с хората, които обичате. Не изневерявайте на стила си, разгледайте няколко туристически оферти и бъдете готови да се отдадете на така заслужения от вас релакс!

Коментирай
Свободно време