Свободно време

Седмична таро прогноза за 7 – 13 август

Време е за положителни промени

05.08.2023г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Четворка чаши и Кралица пентакли.

Първата таро карта в гаданието е Четворката чаши. Тя представлява самовглъбяването, затварянето в себе си, търсене на по-добър път. Свързана е с водата, усещането за застой. Чашите ни може да са пълни, но въпреки това да не изпитваме радост от ресурсите, с които разполагаме. Ето защо мислим за това как да продължим пътя си. Пред нас може да се появят редица възможности.

Таро карти за август за всяка зодия

Някои ще откажем, търсейки по-доброто за себе си. Четворка чаши иска да ни каже, че е възможно да се отделим от някаква ситуация, емоции, място или хора, за да си починем от тях. За да намерим път към себе си, особено ако сме били разочаровани в миналото или сегашната ни ситуация ни е поставила в положение на разочарование и болка.

Но Четворка чаши ни кани да помислим дали ние сами не се затваряме за света. Вероятно край нас има добри възможности, които не забелязваме. Едно е сигурно – време е да се раздвижим, а не да се крием.

Женски хороскоп за август

Втората таро карта е Кралица пентакли. Когато тази карта се появи в таро гадание, то най-често е за да ни напомни колко силни личности сме. Кралицата е стабилно стъпила на земята, много чувствена, обича да има хубави неща в живота, стреми се към постигането на стабилност.

Тя е постигнала много, затова ни напомня да помислим за пътя си дотук и да не забравяме колко неща сме постигнали. По пътя си се е разделила с хора, които не са ѝ били от полза. Умее да поставя граници и да казва „не“, умна е.

В таро гаданието Кралица пентакли може да означава, че в живота ни някаква жена ще изиграе подкрепяща за нас роля. Таро картата показва изобилие, добри възможности да развием свои идеи, талантите си, да уважаваме себе си, да се грижим по-добре за нуждите си, да придобием нови знания. Положителната промяна е на пътя ни. Да посеем семената на успеха, защото той няма да закъснее.

Коментирай