Свободно време

Седмична таро прогноза за 14 – 20 август

Гледаме уверени към бъдещето

13.08.2023г. / 12 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Тройка пентакли и Кралица чаши.

Първата таро карта в гаданието е Тройка пентакли. Тя показва награда, която би трябвало да получим за нашите усилия, таланти, но също така и способността ни да работим усилено за това, което искаме да постигнем. Наясно сме с желанията си, без да се отклоняваме от своя път. Тройка пентакли за някои хора може да означава започване на обучение, повишаване на квалификацията, което след време ще донесе успехи, нов дом, дори зачеване.

Възможно е на този етап да се чувстваме „разпръснати“ и теглени в различни посоки. Но с тази таро карта в гаданието за седмицата можем да придобием увереност, че ще решим какво точно искаме. Вдъхновението ще ни води напред, ще можем да създадем по-ясна картина за бъдещето си.

Любовен хороскоп за 14 – 20 август

Тази таро карта обикновено показва високо ниво на професионална амбиция. Затова бихме могли да използваме това време, за да се съсредоточим върху кариерата си и да си поставим конкретни цели до края на годината. Тройка пентакли разкрива и подкрепа, която можем да получим от определени хора край нас.

Втората таро карта за тази седмица е Кралица на чашите. Това е една прекрасна карта. Кралицата на чаши е чувствена, грижовна, креативна, силно интуитивна. Ще изисква и ще ни помага да се грижим по-добре за себе си, да се почувстваме защитени от собствения си мир и ще искаме да подхраним тази енергия по всякакъв възможен начин.

Ако има място или дейност, където се усещаме спокойни и отпуснати, тази седмица ще се почувстваме привлечени там. Това ще ни помогне да визуализираме бъдещето си и ще излезем с яснота как да продължим напред.

Кралицата на чашите е мечтателка. Тя се замисля дълбоко какво иска за себе си и за света. За нея няма ограничения. За нея мечтите стават реалност. Когато се появи в таро гадание, то е за да ни подкрепи със стъпки за действие и конкретни планове. Като за финал, бихме могли да се отдадем на повече физическа активност, особено във вода, като плуване например, на творчество, като тези неща ще ни помогнат да се почувстваме заредени с много положителни мисли и енергия.

Коментирай