Свободно време

Седмична таро прогноза за 28 август - 3 септември

Енергията се подобрява

25.08.2023г. / 12 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Седмица пентакли и Шестица от мечове.

Първата таро карта е Седмица пентакли. Това е една положителна карта, показваща, че сме  отворени за поемане на рискове. Напът сме да научим повече. Тази карта ни разкрива, че можем да проектираме своите таланти, че можем да очакваме награди, успехи за усилията, които сме положили и полагаме. Много е важно да вярваме в себе си и да се похвалим за постигнатото. Да оценяваме дори малките победи. А ако случайно не сме успели в някое начинание, не бива да униваме, защото тази ситуация може да ни научи на много.

Таро карти за септември за всяка зодия

Таро карта Седмица пентакли ни кани да направим равносметка на постигнатото, на това как се движим по пътя си. Можем да помислим как да станем още по-добри в това, с което се занимаваме, но също така и как да управляваме страховете си, така че да не ни водят до бездействие. Тази таро карта ни учи на търпение във всяка една сфера на живота.

Може да ни се струва, че някои неща в работата или в любовта се проточват, че се бавят. Но ако не бързаме, но сме дейни и постоянни, ние ще успеем да изградим една стабилна основа за повече щастие. 

Втората таро карта за седмицата е Шестица мечове. Взимаме решения въз основа на факти, с повече яснота и без пристрастия. Освен това трудностите остават зад гърба ни. Успяваме да преминем през емоциите, дори и те да не са толкова приятни и да се възстановим. Шестица мечове е тук, за да внесе спокойствие, за да ни помогне да се отдалечим от конфликтни ситуации.

Време е да си отдъхнем, след период, в който сме се чувствали объркани и като в мъгла. Успели сме да се задържим на повърхността с много усилия, плувайки в бурни води. Сега мъглата се вдига и ние виждаме пътя пред себе си. Вече представата ни не е замъглена и така можем да взимаме по-ясно решения. С тази таро карта бихме могли да се съсредоточим върху области, в които сме се чувствали блокирани.

Използваме енергията на Шестица мечове, за да разрешим блокажите в живота си. Тъй като вече се намираме в сезона на зодия Дева, сега е моментът да организираме, разчистим и да планираме нещата в живота си. Балансът на емоциите също ни прави способни да се ориентираме по-лесно в деликатни ситуации или разговори. 

Снимка: istock

Коментирай