Свободно време

Ретрограден Уран в Телец - трябва да приемем промените

Време е за някои равносметки

30.08.2023г. / 10 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 28 август Уран навлезе в ретроградната си фаза. Други планети, които сега се движат ретроградно са Меркурий, Венера, Сатурн, Нептун и Плутон. Според западни астролози,  наличието на толкова ретроградни планети едновременно, ще създаде ефект на забавяне. Какво не знаем за Уран? Той е  планетата на „пробуждането“, изненадата и промяната. Когато е ретрограден, има тенденция да ни накара да се замислим как сме се променили. 

Женски хороскоп за септември

В случай, че животът ни се е обърнал с главата надолу или сме преживели интензивни събития, периодът на ретроградност на Уран  е добър за премисляне на преживяното. Сега могат да бъдат подчертани и областите, в които се чувстваме блокирани, и да насочим вниманието си към поведения и модели, които ни пречат да бъдем себе си. Уран е ретрограден зодиакалния знак Телец и ни кара да погледнем назад към периода от 22 януари до 18 август 2023 г. Помислете как през тези месеци вашият живот се е променил. 

Уран ни насърчава да приветстваме и да приемем тези промени. Да живеем живота си от тази нова гледна точка и да създадем стабилност около всичко, което е било скалисто. И първата стъпка в създаването на тази стабилност е чрез приемане.

Любовен хороскоп за септември

Не бива да забравяме, че това е  планетата на промяната. Когато е активен в космоса, Уран може да доведе до внезапни и неочаквани събития, които да разтърсят нашия свят. Възможни са и изненади. 

Но Уран се свързва и със свободата и правенето на нещата извън кутията, приветстваме  новаторската енергия. Учи ни колко е важно да се движим по течението, защото дори и да си мислим, че имаме голям контрол над нещата, всъщност не е съвсем така. Също така ни напомня, че промяната е естествена и нормална част от живота. 

Таро карти за септември за всяка зодия

Може би някои от нас са преживели внезапни промени или изненади от януари насам, но това ретроградно движение ни призовава да бъдем по-дисциплинирани, по-гласни и по-яростни, когато става въпрос за защита на нашето благополучие. Да сме мотивирани и смели, за да постигнем живота, който бихме искали да водим. 

Уран ще бъде ретрограден до 27 януари 2024 г. вероятно ще сме по-свободни да изразим истинската си същност и да водим по добър живот. 

Снимка: istock

По материали от foreverconscious.com

Коментирай