Свободно време

Седмична таро прогноза за 4 - 10 септември

Време за емоционално освобождаване

01.09.2023г. / 16 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Асо чаши и Петица чаши. 

Тази седмица навлизаме в нов месец. Първата таро карта, която ще разгледаме в таро гаданието е Петица чаши. Обикновено тази карта излиза, в моментите, в които се чувстваме разочаровани, обидени, изтощени. Възможно е някакви събития да са ни накарали да натрупаме гняв.

Таро карти за септември за всяка зодия

Разочарованието ни, отразено в тази карта, може да дойде под много форми. Разочарование от себе си, от другите или от самия свят, в който живеем. Може би сме разочаровани от определени хора в живота си. Може би сме имали очаквания и нещата не са се развили така, както сме искали и това ни кара да сме съкрушени. 

С Петица чаши сме по-склонни да се фокусираме върху негативното, негативните мисли, да приключим с определена любов или работа. Да си позволим да бъдем тъжни и да позволим на емоциите да преминат през нас, не е лошо, тъй като така ще почувстваме облекчение. Така освобождаваме място за нещо ново и слагаме край на илюзиите. След това Вселената ще ни изпрати свежа енергия.  

Женски хороскоп за септември

Втората таро карта за седмицата е Асо чаши. Една много силна, емоционална и положителна карта. Асото чаши често показва началото на нов творчески проект, значима връзка или дори зачеването на дете. Тя ни носи повече радост, любов,  удовлетворение. Определено през тази седмица ще бъдем в съответствие с нашите емоции и чувства. След като пуснем Петица чаши, ние сме отворени за емоционално удовлетворение и връзка със себе си и другите.

Любовен хороскоп за септември

С Асо чаши сме по-склонни да търсим постигането на вътрешен мир. За някои от нас може да предстои ново начало в работата или любовна връзка. Бихме могли да използваме енергията на тази таро карта, за да подобрим нашите взаимоотношения и да се насочим към нови начинания. 

Снимка: istock

Коментирай