Свободно време

Слънцето преминава в знака на Везни на 23 септември

Везните ще постигнат напредък

23.09.2023г. / 08 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 23 септември Слънцето преминава в знака на зодия Везни и с това се поставя началото на сезона на Везните. Този знак управлява отношенията ни с другите като огледала на самите нас. Срещата с другите, компромисите и преговорите са наполовина под управлението на Везни.

С преминаването на Слънцето, фокусът ще бъде върху баланса. Намирането на равновесие и хармония чрез взаимоотношения с другите и чрез изкуство. Везни също така е знакът на миротвореца. Но животът с Везни невинаги е спокоен, когато се опитваме да възстановим баланса. Вземането на решения може да бъде по-трудно, докато Слънцето е в този знак. Везните претеглят и двете страни на всяка ситуация и понякога този процес изглежда безкраен.

Тест: Изберете таро карта и вижте дали ще се сбъдне вашето желание

Ако има някои думи, с които можем да определим тази зодия, то това са тактичност, стил, толерантност, общителност. Но както всяка зодия, така и Везни си има своите отрицателни черти. Представителите на знака могат да бъдат егоистични, нерешителни, пасивно-агресивни или повърхностни.

Цикълът Слънце във Везни е особено силен за комуникацията и справедливостта. Да бъдем приятни и учтиви събеседници, да показваме уважение към другите. Да имаме добро настроение и да се отнасяме към останалите хора като към равни.

Това ще допринесе за нашия просперитет. Сега ще бъдем готови да поправим грешките и да възстановим баланса и хармонията. Също така, по-доброто осъзнаване на нашите права и тези на другите може да доведе до по-голямо самочувствие. Партньорствата са в центъра на вниманието ни.

Тест: Каква есен ви очаква?

По време на престоя на Слънцето във Везни някои хора може да се почувстват разсеяни, да бъдат изправени пред предизвикателства във взаимоотношенията и да са по-малко склонни да положат усилия да бъдат любезни или да направят компромис с партньора си. Също така е възможно да сме по-малко удовлетворени в материалния си живот. Да сме склонни да разчитаме само на себе си, вместо да работим в сътрудничество с другите. Да сме подразнени и разочаровани от липсата на хармония в нашата домашна среда или на работното място.

За представителите на зодия Везни този транзит може да доведе до някои инвестиции, например такива, които са свързани с дома. Закупуването на актив или имот също може да се случи. Звездите ви съветват да не правите неща, само за да се докажете на някого. Инвестицията трябва да е желана от вас и близките ви.

По отношение на работата и доходите, ще може да постигнете значителен напредък. Увереността ви ще се повиши и ще се чувствате по-комфортно.

Снимка: iStock

Коментирай