Свободно време

Седмична таро прогноза за 2 – 8 октомври

Търсим удоволствията в живота

29.09.2023г. / 15 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за първата седмица на месец октомври са Осмица чаши и Шестица чаши.

Първата карта в таро гаданието – Осмица чаши, често показва, че може да се намираме в момент на застой, когато има вероятност да се почувстваме неспособни да генерираме ентусиазма за живота, който искаме. Но това не е негативна карта, тъй като може да показва и загърбване на някаква трудност.

Таро карти за октомври за всяка зодия

Осмица чаши ни напомня да не се самоосъждаме твърде строго или да се фокусираме прекалено върху това, което ни липсва. Вместо това трябва да приемем нещата такива, каквито са, и да имаме състрадание към себе си. През тази седмица вероятно ще търсим новата посока, но същевременно ще се усещаме объркани.

Осмицата чаши ни предизвиква да променим начина си на мислене. Да не се фокусираме върху финалната линия и къде искаме да стигнем в бъдеще. Вместо това трябва да присъстваме в настоящия момент, да се наслаждаваме на малките, прекрасни преживявания по пътя ни.

Женски хороскоп за октомври

Сега ще забавим малко темпото, за да се вслушаме в себе си и Вселената. С приемане на нашите несъвършенства, без да се страхуваме от това, което ни предстои.

Втората таро карта за седмицата е Шестица чаши, която също ни напомня да се наслаждаваме тук и сега, да си напомним, че заслужаваме удоволствията на живота, че те са наше рождено право. Но Шестица чаши се свързва и с носталгията по миналото. Също така има вероятност да сме по-щедри, по-чувствени и чувствителни. Хубаво е да обърнем повече внимание на тялото си, на това да споделим своите романтични желания с любимия човек.

Любовен хороскоп за октомври

Ако пък нямаме половинка до себе си, можем да се съсредоточим върху това да си създадем максимален комфорт.

Време е да помислим кои са онези блокажи, които ни пречат да се радваме на живота и какво да предприемем, за да отстраним дискомфорта. Създаваме намерения, търсим повече спокойствие и удоволствие в живота си всеки ден.

Коментирай