Свободно време

Женски хороскоп за октомври

Очакват ни две затъмнения

04.10.2023г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Октомври ще бъде период на пълно рестартиране. Очакват ни две затъмнения – слънчево и лунно, които ще окажат значително влияние върху протичащите процеси. В интервала между тези явления ще има коридор от затъмнения и затова западни астролози не препоръчват да започваме нови неща и да взимаме жизненоважни решения.

На 22 октомври Меркурий ще започне да преминава през Скорпион и балансът ще бъде заменен от критично мислене, способност за бързо намиране на слабости във всяка идея или ситуация. На 9 октомври Венера ще премине в знака Дева, охлаждайки страстите в отношенията и предлагайки в замяна сдържаност и трезв разум.

Повече за всяка зодия вижте в женския ни хороскоп.

Таро карти за октомври за всяка зодия

Жената Овен

За вас, дами, първата половина на октомври ще бъде богата на ярки събития, по време на които ще можете да се докажете в обществото, да спечелите популярност. Това ще бъде свързано с професионални дейности, бизнес и работа. Първи позиции ще заемат онези от вас, които винаги разчитат само на себе си и собствените си сили. Втората половина на месеца ще изисква от вас да преразгледате вашето обкръжение и контакти и да се разделите с остарелите връзки. Това ще освободи място за нови интересни хора и ще подобри качеството на оставащите връзки в живота ви. Подобна ситуация ще се развие в сферата на любовта.

Коментирай
Свободно време