Свободно време

Бюджетно пътуване по женски тази есен – ето какво трябва да знаете

04.10.2023г. / 10 53ч.
Мария Дуковска
Бюджетно пътуване по женски тази есен – ето какво трябва да знаете

От месеци си говорите с приятелки, че искате да пътувате някъде из Европа и все не стигате до осъществяване на идеите. Познато, нали? Е, сега е точното време да действате! В момента градовете са по-спокойни, а времето е по-приятно за целодневни разходки – жаркото слънце отстъпва място на приятните галещи лъчи (което съвсем не значи, че можете да забравите за слънцезащитата!). Освен това в момента има доста изгодни пакети от полет+хотел, така че да не натежи особено на бюджета. Какво още е важно да знаете, когато организирате пътуването си, вижте в следващите редове.

Ако ревниво си пазите последните дни годишен отпуск, то city break пътуването е ваш най-добър приятел. Все пак това е кратко пътешествие за 3-4 дни до близка дестинация. Така само срещу един уикенд и 1-2 дни от отпуската си, можете да посетите топ дестинация с приятелките, като същевременно се погрижите за благосъстоянието си (онзи well-being, за който всички говорят напоследък). Според психолозите дори едно кратко бягство може да е достатъчно, за да презаредите батериите си.


 
За целта eSky.bg имат специални пакетни предложения за city break, които ви спестяват времето, прекарано в протяжно търсене на оферти поотделно. Те подбират изгодни полети и настаняване и ги комбинират в пакет, за да можете само с няколко клика да организирате почти цялото си пътуване по ваш вкус. Пакетната цена е и по-изгодна, така че пестите и от средства, за да имате повече за джобни за пътешествието или за фонд “още пътувания”.

Хубавото на пакетите на eSky.bg е, че те са супер гъвкави и на практика не вие се съобразявате с наличните оферти, а офертите се “съобразяват” с вас. Можете да изберете кога точно да летите и с какви удобства. Същото важи и за настаняването – имате огромен избор от удобства, локации и типове хотели и каквото друго ви хрумне (като всички обекти са проверени и с реални отзиви от клиенти). Така организирате почти цялото си пътешествие на едно място, като даже можете да добавите и допълнителни екстри за още по-спокойно и приятно преживяване. Говорим за хотелски трансфер, коли под наем, застраховки, изживявания на място (eSky.bg предлагат билети за концерти, изложби, музеи, както и за различни изживявания като гмуркане, дегустации, круизи и много други). 

 
Колкото до дестинациите, възможностите са много и най-разнообразни. Париж и Милано са не само модни столици, но и богати на история, забележителности и преживявания градове. Барселона предлага невероятна смесица от изкуство, архитектура и плажове (идеални дори и само за разходки). Виена е мястото, където ви очакват достолепни дворци и градини, артистични галерии и класически концерти (и Пратера, разбира се, където ще плачете от смях, изненада и забавление). Добра идея са и Будапеща, Лисабон, Прага, Амстердам и Атина. Всяка от тях има какво да предложи както откъм забележителности, така и откъм преживявания и кулинарни изкушения.Вече знаете как да организирате пътуването си бързо, лесно и удобно и сега остава да изберете дестинация точно по ваш вкус! Разгледайте пакетите на eSky.bg и организирайте страхотен city break!

Коментирай