Свободно време

Седмична таро прогноза за 9 – 15 октомври

Време е да празнуваме

06.10.2023г. / 16 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Тройка чаши и Отшелникът.

Първата таро карта – Тройка чаши, е много хубава карта, която показва, че ще имаме повод за радост, за празнуване, възможно е да се радваме на изобилие. Когато сме благодарни за тук и сега, можем да изживеем повече моменти на светлина и радост. Въпреки че не можем да контролираме света, можем да контролираме как се движим в него. Начинът, по който си взаимодействаме, предизвиква верижна реакция. Ако излъчваме празнична енергия, ще привлечем същата енергия обратно към нас.

За някои хора Тройка чаши може да означава нова работа, късмет в начинанията, хубаво време прекарано с приятели, създаване на специални моменти. Отпразнуване на повод, получаване на подарък, дори не под материална форма, а подарък от хубави събития от Вселената.

Таро карти за октомври за всяка зодия

Втората таро карта е Отшелникът. В таро гадание тя се появява, когато имаме нужда да създадем пространство само за себе си. Да прекараме време насаме със себе си, да чуем своя вътрешен глас, да успокоим ума си. Ще получим нови прозрения и ще се доближим до нашите лични истини. Ако сте се борили с това в каква посока да поемете или се налага да вземете трудно решение, енергията на Отшелника ще ви помогне да намерите яснота.

Важно е обаче да не бягаме от реалността, защото прекаленото самовглъбяване може да доведе и до заблуди, които да ни подведат. С енергията на тази таро карта бихме могли да помислим за постигнатото, за успехите и да планираме нови цели. Самотата може и да е положителна, стига да ни помогне да презаредим енергийните си нива, а не да ни постави в изолация. Затова е важно да търсим баланса.

За някои Отшелникът може да се появява в моменти на любовна раздяла, загуба на работа и т. н. Но не се страхувайте, защото хубавото ви очаква, а вътрешният ви глас ще е този, който ще ви води.

Коментирай