Свободно време

Investor Media Group отвори врати за журналисти и изследователи от Испания, Италия и Литва

Гостите се запознаха с материалната база и процесите по създаване на аудиовизуално съдържание

06.10.2023г. / 13 00ч.
Аз жената
Снимка: Investor Media Group.

Снимка: Investor Media Group.

Екипът на Investor Media Group посрещна журналисти и изследователи от Испания, Италия и Литва. Медийната група представи процесите и дейността си на университет в Аликанте, Триест и университета „Витаутас Магнус“ в Каунас. Гостите бяха посрещнати от изпълнителния директор на бизнес телевизията Bloomberg TV Bulgaria и програмен директор на Bulgaria ON AIR – Николина Димитрова, заедно с репортера на Новините ON AIR Благовест Илиев, който е и преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“.

Журналистите се запознаха с материалната база, процесите по създаване на аудиовизуално съдържание, различните уебсайтове и онлайн платформи на Investor Media Group, както и двуезичните печатни издания.

Повод за гостуването беше традиционната седмица на Алианса „Трансформация за Европа (Transform4Europe)“, посветена на 135 години от създаването на СУ „Св. Климент Охридски“. Групата беше придружавана от проф. д-р Теодора Петрова, ръководител на катедра „Комуникация и аудиовизуална продукция“ във Факултета по журналистика и масова комуникация.

Коментирай