Свободно време

Пълнолуние и затъмнение в Телец на 28 октомври – поставяме ново начало

Важно е да не влизаме в конфликти

27.10.2023г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 28 октомври ни очаква лунното затъмнение на пълнолунието в знака на зодия Телец.  Затъмненията винаги са силно трансформиращ период и ни носят колеблива енергия, която може да ни направи по-емоционални. Енергията на затъмненията ни кара да видим неща, които не сме забелязвали преди.

Ето основните послания, които лунното затъмнение по време на пълнолунието в Телец ни оставя. Затъмненията винаги ни помагат да покажем повече от автентичното си аз и да се приведем в съответствие с пътя на душата си. 

Тъй като затъмнението на 28 октомври е в Телец и е последното в цикъла, то притежава невероятна сила за завършек. Ако има нещо, на което искате да сложите край, нещо, което искате да завършите, седмиците около това затъмнение са подходящо време да предприемете действия.

Свързани статии

Използвайте енергиите на затъмнението, за да затворите някои врати и да се сбогувате с всичко, което вече не ви носи нищо положително. Затъмненията ни насочват там, където трябва да бъдем. Време е да наредим последните части от пъзела. 

Но по време на пълнолунието и лунното затъмнение, планетата Плутон е много активна. Плутон също е естественият водач на Скорпион, така че като се има предвид, че на 28 октомври вече сме в сезона на Скорпион, неговата енергия ще бъде изразена.

С активния Плутон може да изпитаме борби за власт. Марс и Меркурий също се движат заедно, създавайки тласък за пламенни разговори, може би говорене преди мислене. Затова трябва да сме внимателни в думите и подхода си към другите. Чувствителността ни ще бъде повишена, така че може да се наложи да бъдем изключително деликатни под тази енергия.

Ако трябва да проведете труден разговор или да преминете през някакъв конфликт, опитайте се да поддържате нервната си система под контрол. 

Свързани статии

Юпитер е друга планета, активна под това затъмнение. Юпитер е планетата на разширяването, така че каквото и да се случва за нас, може да се почувства увеличено под тази енергия. Нещата може да изглеждат по-големи или по-важни, отколкото всъщност са. Но Юпитер също е и планетата на изобилието, а Телец също е знакът, свързан с изобилието, така че тази вибрация също ще се усети по време на затъмнението и пълнолунието. 

Като цяло, краят на месец октомври ще бъде силно енергиен. Някои неща ще приключат и бавно ще се появят нови начала. Но бъдещето е светло, затова не бива да се страхуваме. 

Цикълът на затъмнението Телец-Скорпион е завършен, готови сме за нов етап от еволюцията си.
Снимка: iStock

Коментирай