Интимно

Кои са зодиите, които никога не изневеряват

Какво ги кара да не мислят за подобни лъжи

05.10.2023г. / 07 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изневярата е нещо, което повечето хора не могат да понесат и да простят. Тя е в основата на много разтрогнати връзки и бракове. Загубата на доверие в любовта е едно от нещата, което може да разруши дори най-здравата, изпълнена с обич връзка.

Анонимно: 5 неща, които научих от изневярата

Хората се изкушават, някои по-трудно, други по-лесно. Но сред всички се открояват някои зодии, които са най-малко склонни към изневяра. Те никога не биха нарушили доверието на половинката си и не биха пристъпили към такова интимно предателство.

Кои са зодиите, които никога не изневеряват?

Риби

Рибите са една от най-чувствителните зодии в зодиака. Те не биха направили нещо, с което да наранят половинката си. Още повече знаейки, че те самите биха страдали изключително дълбоко, ако на тях им бъде причинено подобно нещо.

Рибите са много състрадателни и емпатични. Те много добре усещат другите. Освен това знаят как биха се чувствали, ако най-любимият им човек им причини такова нещо.

6 вида изневяра, които се срещат в почти всяка връзка

Рибите просто нямат нагласата да изневеряват, защото това не влиза в моралния им барометър. Те са по-скоро готови на всичко, за да направят партньора си щастлив, отколкото да му изневерят.

Телец

Телците са едни от най-изявените домошари в зодиака. Те обожават семейното огнище и топлота. За тях изневярата е непростима, затова и в главата им не се върти мисълта за подобно деяние. Тази зодия дълбоко вярва в семейните ценности.

Един Телец не би рискувал да разруши това, което е постигнал във връзката или брака си. Очакват същото и от половинките си. Освен това тази зодия е изключително практична и не се увлича лесно.

15 признака за мъжка изневяра

Телците са по-скоро склонни да обсъждат проблемите с партньора си, отколкото да лъжат и крият неща, които ще подкопаят основите на връзката им.

 

 

 

Везни

Везните обичат спокойствието във връзките. Те се напрягат при мисълта за проблеми и конфликти, още повече причинени от подобно деяние, каквото е изневярата.

3 етапа за възстановяване на връзката след изневяра

Те истински вярват в любовта завинаги и по-скоро биха споделили на половинката си, ако имат проблем, отколкото да крият и търсят любов на друго място и то скришно.

Везните не биха понесли партньорът им да им изневери, затова и те самите не го правят. За тях справедливостта и честността са едни от най-важните ценности във връзката.

Когато са влюбени и обичат половинката си, последното нещо, за което биха помислили е изневяра.

Свързани статии

Дева

Девите са една от най-прагматичните и земни зодии. Те имат способността да разбират изключително добре хората и това им помага във връзките.

5 проблема във връзката, по-сериозни от изневяра

Никога не биха изневерили, защото обикновено са водени от много дълбок морал и ценности, които не им позволяват дори да мислят за изневяра.

Девата има и много силно развито чувство за достойнство. То им пречи да си позволят да изневерят, защото ако бъдат хванати в крачка, трудно биха понесли срама. Девите много често критикуват половинките си за различни морални прегрешения.

Именно заради това те самите биха предпочели никога да не престъпват закона на любовта, защото вярват в това колко правилно е отношенията да са искрени и изпълнени с доверие, а не белязани от лъжа.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
rumiana_augusta@abv. ( преди 6 месеца )
НЯМА НИШО ВЯРНО ОТ НАПИСАНОТО ЗА РИБИТЕ!ТАКИВА ЕГОЦЕНТРИЦИ СА,ЧЕ НЯМАМДУМИ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 6 месеца )
mnogo moga da sporia . vsi4kite sum gi hva6tala v kra4ka, stavala sum svidetel imenno na izneviara
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време