Свободно време

Седмична таро прогноза за 23 – 29 октомври

Преодоляваме трудностите

20.10.2023г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Деветка чаши и Осмица жезли. Тези карти подсказват за нашите емоции и ни насочват към това как да намерим подхранваща енергия за себе си. 

Първата таро карта в гаданието е Деветка чаши. Тя ни носи много положителен заряд. Деветка чаши се появява в гадание, когато ни предстои да постигнем повече стабилност и баланс в емоциите. Стремим се към това да бъдем по-здрави. Ще имаме поводи за празнуване, дори и да не са големи, ще се чувстваме добре със себе си. 

Успяваме да култивираме положителна връзка със себе си и да се грижим за личните си нужди. Блестим и излъчването ни няма да остане незабелязано. С Деветка чаши може да сбъднем някои свои желания, да прекараме време в приятна компания и това да ни носи много хубави емоции.

Свързани статии

Следващата таро карта за новата седмица е Осмица жезли, която показва, че нещата около нас ще се случват динамично. Възможно е да се наложи да вземем определени решения, да трябва да се справим с повече отговорности. 

Всичко сякаш се развива с бързи темпове, което може да се усети и като повече умора. За някои хора тази таро карта може да донесе вести или пътуване, постигане на добри резултати в някои начинания. 

От друга страна може и да се случат напълно неочаквани събития, които да ни напрегнат в известен смисъл. Важно е да не забравяме, че не бива да се страхуваме и ако е необходимо да забавим малко събитията, да не избързваме. 

Коментирай