Свободно време

Таро карти за 30 октомври – 5 ноември

Ставаме по-нетърпеливи

27.10.2023г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Йерофанта и Седмица пентакли. 

Първата карта в таро гаданието е Йерофант. Когато тази карта се появи, тя е показател за това, че често се намираме на кръстопът. Готови сме да преминем към следващото ниво, но не сме сигурни в каква посока да продължим.

Картата ни призовава да потърсим духовна практика, която да ни помогне да достигнем по-високо вибрационно ниво. Бихме могли да четем мотивиращи книги, да гледаме видеа на вдъхновяващи личности, лидери, ментори, да почерпим вдъхновение от тяхната мъдрост. Затова е важно да бъдем нащрек за нещо или някого, който може да ни даде макар и не преки напътствия.

Свързани статии

Йерофантът може да покаже и нашето желание да създадем сериозна любовна връзка. По отношение на работата, може да означава загуба на мотивация, вдъхновение, желание за промяна, смяна на работно място. Но е възможно и да поискате помощ от колега в работата за съдействие. 

Втората таро карта за седмицата е Седмица пентакли. Това е хубава карта, която ни показва успехи, време за растеж, търпение да изчакаме подходящ момент, отвореност за поемане на рискове. Но от друга страна може да показва и нетърпение нещата да се случват бързо, липса на визия за това как да действаме. Затова Седмица пентакли ни кани да забавим темпото, да се похвалим за положения труд, защото скоро ще бъдем възнаградени за него. Можем да помислим за това в каква посока искаме да продължим да се движим. 

Свързани статии

Възможно е някои хора да не могат да видят светлината в тунела, да дават превез на негативните мисли, на объркаността. Това може да доведе до провал. Със сигурност всеки е посял своите семена и чака те да се покажат, да дадат плодове. Но трябва време и търпение това да се случи и не бива да се отегчаваме. 

Двете таро карти за седмицата ни напомнят да не бързаме, да се гордеем със себе си и да продължаваме да полагаме усилия, грижейки се добре за себе си. Наградите така или иначе ще достигнат до нас.

Снимка: iStock

Коментирай