Свободно време

Седмична таро прогноза за 6 – 12 ноември

Време е за успехи

05.11.2023г. / 10 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Деветка пентакли и Тройка пентакли. 

Първата таро карта в гаданието е Деветка пентакли. Нейната енергия е енергия за стабилност. Постигнали сме успехи, напредък и сега можем да им се порадваме. Тази таро карта ни показва, че ще започнем да виждаме резултатите от цялата си работа и положен труд. Това може да е свързано с нашите финанси, личните ни взаимоотношения или физическото ни здраве. Пентаклите са свързани с тези осезаеми елементи, така че е важно да бъдем нащрек за добри предложения. 

Свързани статии

Деветка пентакли рядко показва внезапен успех или богатство от нищото. Печалбите, които тази карта сочи, са от нашата упорита работа и отдаденост. Затова е добре да помислим върху кои области сме работили. Дали сме отделили време за изграждане на силни взаимоотношения, дали сме инвестирали в целите си, свързани със здравето или кариерата, дали сме направили важни промени с оглед на бъдещето си.

Деветка пентакли иска да ни напомни, че положените ни усилия няма да останат незабелязани и ще започнем да виждаме плодовете на своя труд. Важно е да благодарим за хубавите неща, които ще ни се случат, тъй като актът на благодарност само кара дарбите ни да растат. Отделянето на време да оценим себе си и хората около нас само ще направи живота ни по-хубав. Деветка пентакли е знак и за постигане на финансова стабилност. Усещаме се удовлетворени. 

Свързани статии

Втората таро карта в гаданието тази седмица е Тройка пентакли. Тя подсказва за това, че продължаваме да следваме целите си, да сме концентрирани в този процес. Способни сме да  работим усилено за това, което искаме. Дава ни силата да сме наясно с желанията си и да не се отклоняваме от пътя си. Въпреки това е възможно на този етап някои хора да се чувстват така, сякаш не могат да намерят своята посока. Хубавото е, че тази седмица ще успеем да елиминираме съмненията и страховете, които ни карат да се чувстваме объркани и разпилени. 

Свързани статии

Хубаво е да си създадем ясна картина за това как ще изглежда нашето бъдеще. Амбицията ни се повишава и е добре да се фокусираме върху това, което е важно за нас и искаме да развием. 

Свързани статии

В случай, че вашите цели са в област, която крие несигурност за вас, използвайте енергията на Тройка пентакли, за да я преодолеете. Ще трябва да работите върху тези емоции, ако искате да получите изобилие. Таро картата ни напомня и да не се страхуваме да разчитаме на другите или да поискаме съвет, помощ, за да постигнем целите си. Това може да са хора от живота ви или дори вашите предци и ангели пазители.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Маргарита Димитрова ( преди 6 месеца )