Свободно време

Седмична таро прогноза за 20 – 26 ноември

Възможни са конфликти и интриги

20.11.2023г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Паж на мечовете и Кралица на мечовете.

Първата карта в таро гаданието е Паж на мечовете. Той размахва меча си, за да разсече гъстата мъгла, блокираща неговия взор напред. Няма време за дезинформация или лъжи и разбира какво трябва да се промени. Тази таро карта ни призовава да не проявяваме толерантност към неуважение, манипулация или нечестност. Ако има места, където тази енергия присъства, помислете за начини, по които можете да я премахнете.

Свързани статии

Ако някой се отнася нелюбезно към вас (това може да сте дори вие самите), сега е време да се заемете с това. Пажът на мечовете може да бъде малко интензивен, така че намерете начини да останете премерени и уважителни и това ще бъде положителен резултат за всички. Таро картата показва и достигането до вас на някаква информация, но също така е и карта на нови идеи, мисли. Проверявайте информацията, която достига до вас. 

Тъй като Пажът на мечовете може да е рязък в общуването, пазете се от конфликти, клюки. Като цяло това е карта, която ни показва някакъв вид общуване, което може да е положително за нас, но може да се окажем и замесени в клюки и интриги. 

Свързани статии

Втората таро карта е Кралицата на мечовете и нашата естествена еволюция от Паж на мечовете. Тя е могъщ войн, който е преодолявал препятствията чрез силата на своята смелост. Тя винаги се отличава с автентичност и честност. Кралицата на мечовете лесно може да види маскировките на другите и знае, че нещата отиват по-дълбоко от това, което се вижда отвън. Тя може да погледне реално на ситуацията, на нещата, да разрешава проблемите, дистанцирайки се от емоциите. 

Когато тази карта се появи в таро гадание, може да значи, че ни предстои да изясним определена ситуация или взаимоотношения. Има вероятност тази Кралица на мечовете да сме ние, но може и да подсказва за жена, която ще се появи в живота ни. 

Кралицата ни помага да мислим ясно и да прозрем всяка фалшивост. Тя ни показва как да достигнем право до сърцевината на въпроса и да бъдем директни в подхода си, да изразим мнението си. С нейна помощ бихме могли да определим посоката на бъдещето си, своите приоритети, да бъдем в среда, в която да развиваме своите идеи. 
 

Коментирай