Свободно време

„Маша и Мечока“ за първи път на голям екран в България

Любимите герои на малчуганите идват на големия екран

06.12.2023г. / 16 25ч.
Аз жената
„Маша и Мечока“ за първи път на голям екран в България

Приключенията на палавата Маша и грижовния Мечок вече са доказан феномен и повече от десетилетие приковават малки и големи пред телевизионните екрани, а от 15 декември тръгват и в киносалоните с първия си филм.

За първи път създателите ни разкриват цветния свят отвъд гората.

Любимите ни герои решават да сбъднат една мечта на Мечока, но за целта трябва да тръгнат на пътешествие и така се озовават в центъра на социалния живот в града. Пакостницата Маша има нова идея – Мечо влиза в ролята на сватбен фотограф, а тя ще бъде негов асистент.

Как творческият хаос, който цари около Маша, ще се отрази на този празник на истинската любов? И какво ще струва това на Мечока?

След това пътешествието им продължава с най-различни перипетии, докато накрая идва Коледа – времето, когато се случват чудеса, а понякога се създават и невероятни приятелства.

Една случайна среща на Маша с малкия Януари, Властелинът на леда, ни показва колко е важно да се наслаждаваме на настоящия момент и че сме способни да сътворим чудеса, когато сме заедно и се подкрепяме.

Заедно с Маша, Мечока и всичките си любими герои от един от най-известните сериали, малки и големи ще се впуснат във вълнуващо и щуро коледно приключение, изпълнено с магия, хумор, музика и песни, което ще събере различни поколения пред големия екран и ще ги потопи в празнична атмосфера.

 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
plv ( преди 4 месеца )
Ха, че как така? Евроатлантичските ни *** от парламента няма ли да наложат санкции??? Че това е руско и путинско!? Ха-ха!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време