Свободно време

„България Еър“ с допълнителни полети по линията София – Варна за празниците

08.12.2023г. / 11 40ч.
Мария Дуковска

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Снимка: Bulgaria Air.

Снимка: Bulgaria Air.

В навечерието на коледните и новогодишни празници „България Еър“ увеличава честотата на вътрешните си полети по линията София – Варна, с които дава възможност на пътниците да прекарат вълнуващите празници със своите близки, семейство и приятели. С въвеждането на допълнителните полети от София до Варна и обратно през декември клиентите на авиокомпанията могат да летят до 3 пъти на ден до морската столица и имат повече удобни опции за пътуване преди празниците като избегнат и засиления трафик по пътищата. Пътниците могат да пътуват комфортно към своята дестинация или да се приберат вкъщи за празниците по-бързо и удобно със самолет на националния превозвач.

Авиокомпанията предлага допълнителни опции за пътуване до Варна на 15 декември (петък) с тръгване в 17:10 часа от София и връщане от Варна в 18:40 часа, както и на 16 декември (събота) от 16:00 часа от София и обратен полет в 17:30 часа от Варна до столицата.

Пасажерите ще могат да се възползват и от допълнителния вечерен полет преди празниците на 17 декември (неделя), излитащ от летище София в 20:00 часа, като връщането от морската столица е в 21:30 часа. 

На 23 декември (събота) в последния ден преди Бъдни вечер българите могат да пътуват между София и Варна с два допълнителни полета, като така полетите стават общо 3 за деня. Часовете на излитане от София са следобед в 15:00 часа, привечер в 18:50 часа, както и последния вечерен полет в 20:00 часа.

Всеки закупен билет до морската столица в икономична класа включва 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатни напитки, вода и шоколадче на борда, както и безплатен check-in. Пътниците на „България Еър“ имат възможността да летят по линията София – Варна – София с „новите криле“ на авиокомпанията – комфортните и модерни самолети от последно поколение Еърбъс А220.

Националният превозвач се стреми да предостави на своите пасажери най-добрите условия за приятни полети по време на празничния сезон и предлага безплатен online check-in преди полета. Летище София предоставя на пътниците с предварително издадени онлайн бордни карти специални drop off гишета, където може да оставят регистрирания багаж, като по този начин не се налага да се редят на опашки и допълнително спестяват време преди полета. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.

Коментирай