Свободно време

Предстои полуфинал на „Гласът на България“ в неделя

Зрителите избират 6-имата финалисти в сезон 10

08.12.2023г. / 11 49ч.
Аз жената
Отборът на Дара.

Отборът на Дара.

Тази неделя, 10 декември, точно в 20:00 часа по bTV започва първият концерт на живо в „Гласът на България“ този сезон. В него ще се изявят 16-те изключителни участници, които се пребориха за мястото си в него, а те са: Александра Георгиева, Никола Янакиев, Арканджело Д‘Анджело и Валериа Войкова от отбора на DARA. Марин Русинов, Александра Борисова, Димитрина Германова и Симеон Славев от отбора на Мария Илиева. Елена Попова, Александър Колев, Надежда Ковачева и Яница Кънева от отбора на Миро. И Георги Георгиев, Зорница Петрова, Мария Колева и Калоян Паунов от отбора на Иван Лечев.

В полуфинала на живо, на 10 декември вечерта, зрителите ще са тези, които ще определят с гласа си кои 6-има участници ще стъпят на големия финал в „Гласът на България“ следващата неделя. Всички в залата и пред екраните ще могат да подкрепят своя фаворит чрез SMS гласуване по време на епизода на живо.

Вълнуващ, магичен и по-бляскав от всеки друг сезон, в първия концерт на живо ще звучат хитовете на едни от най-големите български и световни звезди, сред които – „Сигнал“, Мария Нейкова, Миро, Меди, The Beatles, Jessie J, Bon Jovi, Adele, Whitney Houston, Bryan Adams и много други. С изпълненията си 16-те полуфиналисти в „Гласът на България“ обещават да подарят на всички в залата и пред екраните истински спектакъл на световно ниво с много емоции и прекрасна музика!

И ако досега целта на изпълнителите е била да запазят мястото си в отборите, като убедят треньорите си, че са достойни за там, то в неделя конкуренцията на сцената ще добие неочаквани измерения, защото всеки от полуфиналистите ще се бори за сърцата на зрителите! В края на епизода само 6-имата участници, които получат най-голяма подкрепа в SMS гласуването, ще продължат напред към големия финал в „Гласът на България“ на 17 декември.

Коментирай