Свободно време

Тест: Какъв палав подарък ви очаква под елхата?

Пригответе се за нови изживявания 

15.12.2023г. / 10 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Новата година идва с нови цели, желания и намерения, а защо не и с нови изживявания под завивките? Запалете у себе си пламъчето на страстта и се отдайте на желанията си. Направете този забавен тест и вижте какъв палав подарък ви очаква под елхата.

Ако сте избрали:

Сърчице номер 1

 

Секс играчка 

Без значение какви са температурите навън през този празничен период от годината, във вашата спалня ще бъде горещо! Под елхата ви очаква секс-играчка, която ще ви накара да откриете нови измерения в плътските удоволствия. Ако сте от срамежливите, забравете поне за миг предразсъдъците си и направете нещо нетипично за вас. Така ще преоткриете не само себе си, но и ще изненадате партньора си. Това може да даде изцяло нов тласък на любовните ви взаимоотношения. 

Сърчице номер 2

Секси бельо 

Ако не се сещате кога за последно обличахте нещо предизвикателно, време е да промените това. Секси бельото идва във всякакви размери, така че няма от какво да се притеснявате. Отпуснете се, свържете се с вътрешното си секси „аз“ и вижте какво ще ви каже то. Във вас има потенциал на истинска жрица! Без значение дали ще изберете костюм на монахиня, силиконови чорапи или пък костюм от латекс, бъдете готови да оставите партньора без дъх!

Сърчице номер 3 

Секс на необичайно място 

Свикнали сме да свързваме този период на годината със семеен уют и празнични трапези. Ако винаги ви е липсвало време, за да осъществите фантазиите си – сега ви се отдава този момент. Направете нещо лудо и изненадайте партньора си със секс на необичайно място. Последните места в киносалона могат да са идеално прикритие за френска любов, а пък малкото време, което имате насаме в колата може да е достатъчно, за да задоволите палавите си желания. 

Сърчице номер 4 

Секс с нов партньор 

Подгответе се да посрещнете следващата година в секси настроение! Съдбата ще ви срещне с истински професионалист на любовната арена. Мислите си, че за вас няма изненади в секса? Е, дошъл е моментът, който ще опровергае това ваше вярване. Този човек ще бъде способен да задоволи всяко ваше желание; бъдете готови за страст и неочаквани предложения. Ако имате мечти, свързани с плътските удоволствия, не се срамувайте, а смело ги споделете. Бъдете готови да сте разтърсени (буквално и преносно)!

Сърчице номер 5 

Огледало 

Свикнали сме да свързваме този предмет главно с красотата, но истината е, че той може да бъде незаменима част от един секс сюжет. Това, което виждате в огледалото, докато правите любов, може да бъде доста възбуждащо, както за вас, така и за партньора ви. Така че, не му мислете, а действайте! Намерете пространство в дома си и поставете голямо огледало и вижте как това буквално ще промени сексуалното ви ежедневие и ще внесе нужната доза разнообразие. 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
фен ( преди 4 месеца )
иЗБРАХМЕ,Снежанка,без дрехи,ноооооооооооооо,ЖЕНАТА,разбра ИГРАТА,ГРАБНА МЕТЛАТА!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар