Свободно време

10 страхотни идеи за подаръци за цялото семейство

Няколко предложения, с които да зарадваме любимите си хора

20.12.2023г. / 09 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всички обичат Коледа – един от най-светлите празници, който очакваме месеци преди да настъпи. Някои хора са толкова нетърпеливи, че започват подготовката за празника много рано и още от лятото или есента знаят какви подаръци ще поднесат на своите близки.

Но не всички могат да се похвалят с достатъчно свободно време за избор на подходящи подаръци и много често купуват в последния момент. Това също крие своето очарование, защото пък големите магазини предлагат страхотни отстъпки и промоции за коледните и новогодишни празници, от които можем да се възползваме и да купим повече подаръци.

Ако все още не сте решили с какво ще зарадвате близките си, а и себе си, ще ви предложим 10 страхотни идеи за подарък.

Уред за здравословно готвене и грил

За вашата майка, свекърва или приятелка, която обича да готви е чудесна идея уред за здравословно готвене с горещ въздух Tefal Easy Fry & Grill XXL . Този прекрасен уред всъщност е 2-в-1, като съчетава готвене с горещ въздух и грил. В офертата на Технополис уредът се предлага в комплект с нож и белачка Tefal Essential K22212S55.

Благодарение на грила може да се приготвят 2 различни ястия по едно и също време, а чрез горещия въздух храната се приготвя с по-малко мазнина и съответно е много по-здравословна и полезна. Така не само се пести ценно време, но и дава възможност да се експериментира с повече рецепти. Уредът служи за приготвяне на домашна храна по бърз начин, така че да може да се храним по-разнообразно.

Ако искате да зарадвате своите близки със здравословен и доста изгоден продукт, това е прекрасен начин да го направите.

Мултикукър 

Още един подарък, който можете да поднесете на свой близък роднина, но също така е подходящ да зарадвате и себе си, това е интелигентен мултикукър под налягане Tefal Cook4Me. С него може да приготвяте безкрайно много рецепти по изключително лесен и бърз начин. В офертата на магазин Технополис мултикукърът се предлага в комплект със запичащ капак Extra Crisp EY1508.

Интелигентният мултикукър разполага със сензорен екран, който направлява всяка ваша стъпка чрез снимки и видеоклипове. Така се намалява рискът да сгрешите при изпълнение на дадена рецепта и си гарантирате приготвяне на вкусно ястие за броени минути. Уредът разполага с 13 програми за готвене за разнообразие. Също така се почиства много лесно, с възможност да се мие в съдомиялна машина. 

Пералня

Коледните празници ни дават прекрасната възможност да прекараме повече време с близките си, но също така и да се възползваме от празничните отстъпки и намаления. Ако цяла година сте спестявали в очакване на тези празнични дни, значи знаете точно какво да правите. Разгледайте внимателно офертите и се зарадвайте с нов уред, който ще ви върши чудесна работа през новата година. Такова предложение е пералнята Bosch WAN28170BY.

Пералнята е от най-високия енергиен клас А, който позволява да се използва машината с най-голяма ефективност. Уредът притежава и функцията Iron Assist за намаляване на купчината дрехи за гладене, тъй като предотвратява намачкването. А ако сте забравили да сложите някоя дреха към прането, това не е проблем, благодарение на функцията Reload. С нея можете лесно да добавите забравените дрехи.

Сушилня

Ако все още не сте си купили сушилня или пък имате, но вече е доста амортизирана, сега е моментът за нова качествена машина. 

Сушилнята с термопомпа Bosch WTH85220BY е кондензационна с термопомпа и от най-висок енергиен клас. Благодарение на кондензационния ѝ филтър дрехите се сушат много бързо и ефективно. Дизайнът на уреда е антивибрационен, изключително стабилен и много тих, благодарение на специална защита от вибрации. Също така сушилнята разполага с нов и по-екологичен охлаждащ агент R290, което я превръща не само в най-добър приятел на семейството, но и екологично издържан.

Преса за коса

Всяка дама има на тоалетката си поне няколко атрибута за разкрасяване, освен задължителния сет с козметика. Сешоар, преса за коса, маша за къдрици... Ако тези уреди са поостарели, рискувате здравето и красотата на косата си, затова е важно да ги подменяте периодично. Можете да зарадвате себе си или най-добрата ви приятелка с нова преса за коса, и то на изгодна цена. 

Преса за коса Rowenta Ultimate Experience Inimitable SF8230 е чудесен бюджетен вариант за качествена преса. Тя съчетава висока ефективност, благодарение на изключителния си гребен. Идеалното насочване на съчетанието от гребена и пресата осигурява безупречно изживяване, като намалява дърпането и накъсването, за да подобри косата и да увеличи блясъка ѝ, запазвайки 100% от кератина. Технологията Thermocontrol осигурява съвършен контрол на температурата и максимално разпределяне на топлината за равномерни резултати, така че да се щади косата. По този начин домашното изправяне достига професионално равнище.

Електрическа четка за зъби 

Ако трябва да подарите семеен подарък и решението какъв да е той, ви затруднява изключително много, с електрическите четки няма да сгрешите. Комплект  четки за зъби ORAL B PRO1 BK+BL дава възможност да зарадвате свои близки или приятели, като им подарите чудесния сет.

Електрическите четки почистват много по-ефективно от обикновените четки и това ги превръща в задължителен атрибут за лична хигиена. А защо не и в полезен, ефектен подарък, с който решавате дилемата си какво да подарите на ваше приятелско семейство.

Смартфон 

Ето че дойде моментът да помислите и за вас. Ако досега предложенията бяха по-скоро за ваши близки, приятели, роднини, то тази идея може да бъде лично за вас. Прекрасно е да мислим как да зарадваме любимите си хора, но нека доставим малко наслада и на себе си.

Смартфонът е един страхотен подарък, който можете да си направите само за вас. 

Смартфон Samsung Galaxy A54 5G е красив, стилен и в нежен, виолетов цвят, който подхожда идеално на една елегантна дама като вас. Система от няколко камери, батерия, която издържа повече от 2 дни, мощен процесор, фин дизайн – какво повече да искате от един смартфон? 

Телевизор 

Топ предложението ни за голям подарък, който да радва цялото семейство у дома е телевизорът. С него никога не можете да сгрешите, защото независимо какво правим вкъщи, хубавият и модерен телевизор винаги е около нас, за да повдига настроението ни с интересни филми и предавания, музика и игри. 

Телевизор LG 75UR78003LK 4K Ultra HD LED SMART TV е точно това, от което има нужда вашето семейство за Коледа и Нова година. Ще споменем само някои от страхотните му предимства:

  • Ярки цветове и забележителни детайли с 4K HDR10 Pro;
  • По-интелигентно зрителско изживяване с AI процесор α5 4K от 6-то поколение;
  • Интелигентни функционалности, включително ThinQ AI и WebOS;
  • Вграден стрийминг, включително Netflix, Apple TV+ и Disney+.

Грил 

Ако се чудите с какъв подарък да изненадате любимия мъж, вашия баща или свекър, няма да сгрешите с предложението ни – грил. Уредът Грил Tefal OptiGrill+ XL Snaking&Baking GC723D е страхотна идея за подарък, защото съчетава качество, функционалност, красив дизайн и най-вече – възможности да се изявим като прекрасни кулинари. Грилът се предлага в комплект с нож Tefal Ever Sharp 16.5 см K2569004.

Грилът разполага с регулируеми температурни нива и 9 автоматични програми, които дават възможност за прецизно готвене и приготвяне на месото точно по ваш вкус: алангле, средно или добре изпечено. По-голямата XL повърхност позволява да се готви не само лесно, но и бързо, и то много порции – до 8 наведнъж. 

Бургер, птиче месо, сандвич, наденица, червено месо, риба, морска храна, бекон и свинско – за вас вече няма тайни в приготвянето им! С помощта на ръчния режим и с 4-те температурни настройки можете да приготвяте плодове и зеленчуци, както и вкусна пица, кейкове и различни печива. 

Кафеавтомат

Ако обичате хубаво приготвеното кафе с неустоим аромат, това е вашият подарък – автоматична кафемашина Philips LatteGo EP2230

Керамичните мелачки на машината могат да се регулират в цели 12 стъпки, което позволява да изберете как да смелите кафените зърна – фино, прахообразно или по-грубо, в зависимост от вашия вкус. Кафеавтоматът дава 3 възможности за приготвяне на кафе – еспресо, кафе или напитка с мляко. А благодарение на системата за мляко LatteGo можете да си приготвите фантастично капучино, дори и с любимите си алтернативи на млякото на растителна основа.

Бонус идея: Коледна украса и фойерверки

Празникът е съвършен тогава, когато декорацията е красива и небето е огрято от светлини. Можете да закупите коледна украса и празнични фойерверки на отлична цена в магазини Praktiker. 

Ако тези идеи не са ви достатъчни, можете да разгледате сайта на Технополис, който ще ви помогне с още страхотни оферти.