Свободно време

Седмична таро прогноза за 1 – 7 януари 2024

Оставяме старото

29.12.2023г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Десетка мечове и Справедливостта. 

Първата таро карта в гаданието – Десетка мечове, ни показва, че ще бъде важно на кого се доверяваме. Десетка мечове може да подсказва за разочарование, някаква криза, край на нещо, предателство от нечия страна. Възможно е някои ситуации да ни изглеждат като края на света, тъй като е възможно да достигнем до някои истини, които няма да ни харесат. 

Свързани статии

Нещата не са такива, каквито изглеждат, така че се отдалечаваме и търсим други възможности. Дори и пред нас да виждаме края на нещо, то не бива да забравяме, че предстои нещо ново и то може да е в пъти по-добро за нас. 

Десетка мечове ни показва, че може да приключим с някои дела, взаимоотношения, но и да разрешим критична ситуация. 

Свързани статии

Втората таро карта е Справедливостта. Тя ни подсказва да действаме, както сме решили и да спрем да правим равносметка на това защо го правим. Тази таро карта подсказва за ред, за баланс, за местата където е необходимо да бъдат въведени. Да не отиваме в едната или другата крайност, а да сме гъвкави и да балансираме. Знаем, че често Вселената също раздава своята справедливост и всеки получава заслуженото, според това как е постъпвал в определени моменти и спрямо други хора или обратното.

Затова, когато действаме спрямо другите ще бъде важно намеренията ни да са чисти, а ако търсим яснота по дадени въпроси, то тя ще дойде с времето, затова се налага и да сме търпеливи.

От друга страна, за някои хора таро картата може да се прояви и като знак на това, че се налага да вземат определено решение. Възможни са съдебни казуси, които да завършат в наша полза. 

Коментирай