Свободно време

Седмична таро прогноза за 8 – 14 януари

Време е за успехи

07.01.2024г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Двойка жезли и Кралица жезли. 

Първата таро карта в гаданието е Двойка жезли. Тази карта ни призовава да прекараме време в настоящето, в планиране на това, което ще се случи в бъдещето ни. В момента имаме цял свят от възможности пред себе си, но не е моментът да действаме импулсивно и инстинктивно. Важно ще бъде да претеглим всичките си възможности, внимателно обмисляйки плюсовете и минусите на всеки път, по който сме решили да поемем.

Свързани статии

Но това не означава, че трябва да се страхуваме да излезем извън зоната си на комфорт. Неизследваната територия може да доведе до дългосрочен успех, ако влезете в нея с реалистични очаквания и ясен план.

Свързани статии

Втората таро карта е Кралица жезли. Кралицата на жезлите показва, че очарователна и ентусиазирана енергия прелива отвътре във вас тази седмица и другите няма да могат да не ви обърнат внимание. Всъщност, можете да се окажете в центъра на вниманието.

Това е идеалният момент да покажете себе си, да се свържете с другите и да се интегрирате в група от хора с подобно мислене. Не се сдържайте – ентусиазмът ви може да се окаже заразителен. Женската ви енергия се събужда, а заедно с нея и новите идеи, желанието ви да помагате на другите. 

Коментирай