Свободно време

„България Еър“ организира Ден на отворени врати на 8 януари за кабинен екипаж и пилоти

04.01.2024г. / 09 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria Air.

Снимка: Bulgaria Air.

В началото на 2024 година националният превозвач обявява свободни позиции за пилоти с опит и нови попълнения за стюарди и стюардеси.

Националният превозвач на България посреща 2024 г. с желание за разширяване на своя екип от професионалисти, които да работят в авиокомпанията след мащабното модернизиране на флота с нови самолети и обновената полетна програма за годината.

„България Еър” предоставя възможност на бъдещите служители да се докоснат до света на авиацията и да направят първите си стъпки в своята кариера с офис, намиращ се на 10 000 метра над земята. Новодошлите в деня на отворените врати – 8 януари ще могат да се срещнат лице в лице с представители на авиокомпанията, да видят презентация за дейността и възможностите за кариерно развитие в екипа на националния превозвач, както и да зададат своите въпроси относно професията към опитен пилот - командир на полет и стюардеса - ръководител на кабинен екипаж.

Кандидатите за нови членове на кабинен екипаж може да заповядат в сградата на авиокомпанията в гр. София, бул. „Брюксел“ №1 от 10:00 часа в понеделник - 08.01.2024 г. Телефон за информация и записване: +359 2 4020 431.

Авиопревозвачът обявява свободни места за пилоти с опит, които ще управляват въздушния флот от самолети на Airbus A320, Embraer E190 и новите модерни попълнения в състава - Airbus A220. Пълните условия за обявените работни позиции за пилоти може да видите на официалния сайт на компанията - в раздел „Кариери“

Всички любители на пътешествията и авиацията могат да превърнат тази своя страст в професия след посещението си в офиса на авиокомпанията в деня на отворените врати. Амбициозните млади хора, които имат желание да станат част от кабинния екипаж на „България Еър" и да полетят към своите мечти може да се запознаят с условията и да кандидатстват за новите места на този линк: https://www.air.bg/bg/za-bylgarija-er/karieri

Като национален превозвач авиокомпанията се ръководи спрямо българските ценности и традиции във всичко, което прави – дълг, уважение, гостоприемност, трудолюбие и спазена дума. Затова и нашето обслужване се отличава с надеждност, щедрост и искрена загриженост за комфорта на нашите пътници.

Коментирай