Свободно време

Виртуална pitch-black изложба с тема „Италиански Ренесанс“ в хотел Астор Гардън представя уникално изживяване

Изложбата комбинира изкуството на италианската ренесансова епоха с тематична  вечеря

23.01.2024г. / 16 41ч.
Мария Дуковска
Виртуална pitch-black изложба с тема „Италиански Ренесанс“ в хотел Астор Гардън представя уникално изживяване

На 03.02.2024г. от 19:00 часа в к. к. Св. св. Константин и Елена, хотел Астор Гардън предлага възможността да се потопите в света на италианската Ренесансова култура чрез виртуално представяне на маслени творби на известни художници от XV и XVI век, които са изложени в Галерия „Уфици“ във Флоренция. Произведенията на изкуството ще бъдат представени с възможността на съвременните технологии в зала „Романс“ на хотел Астор Гардън. Гостите ще имат възможността да видят шедьоврите, както никога досега и да се насладят на тяхната красота и величие.

За да се създаде по-автентична обстановка и да се подчертае визуалното изживяване на гостите, осветлението в залата ще бъде изключено. Това ще позволи на посетителите да се фокусират изцяло върху творбите и тяхната магия. Тематична музика на живо ще Ви пренесе в Ренесансова Италия.

След като гостите се насладят на виртуалната pitch-black изложба, ще последва вечеря в ресторант Монти. Вечерята ще бъде съставена от множество кулинарни изкушения, представени на различни етапи, като гостите ще трябва да използват всичките си сетива, за да опознаят и да се насладят на вкусовете и текстурите на ястията от Италианската кухня.

Съчетанието от виртуална изложба на италиански Ренесансови творби и тематична вечеря предоставя незабравимо изживяване, което обогатява културата и сетивата. Това е възможност да се насладите на изкуството и кухнята на една от най-великите епохи в историята. За повече информация и резервации: https://astorgardenhotel.com/.

Коментирай