Свободно време

Седмична таро прогноза за 5 – 11 февруари

Време е за разчистване на миналото

05.02.2024г. / 13 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Двойка чаши и Шестица чаши.

Първата карта в таро гаданието – Двойка чаши, е една чудесна карта, която показва любов, романтика, добро сътрудничество, единство, равенство. Тя може да показва обединяване с друг човек в работата, любовната връзка. Единият допълва другия, има желание за задълбочаване на взаимоотношенията, без значение дали те са любовни или не. 

Свързани статии

Важно е обаче да не приемаме другия за даденост. В живота на някои хора може тепърва да се появи човек, с когото да се сработят добре в работата или пък да е тяхната сродна душа. Важно е да сме отворени за любовта и за хубавото, за да привлечем и такова в живота си. 

Свързани статии

Втората таро карта е Шестица чаши. Тя показва, че някои хора вероятно са се фокусирали твърде много върху това, което е било, и недостатъчно върху това, което е. Трябва да обърнете повече внимание на днешния ден, ако искате да създадете утрешния ден такъв, какъвто искате да го преживеете. Това не е показател, че някой в живота ви си струва времето ви. Това е по-скоро отражение на вашето собствено мислене. Има емоционален багаж, който сте избягвали и сега е дошъл моментът да се справите с него.

Подходящ спътник няма да се появи изведнъж, защото първо трябва да положите усилия. Възможно е чувствителността ни да се повиши с тази карта, да нямаме ясен фокус в каква посока да се движим. Шестица чаши е чудесна карта, която ни напомня да се погрижим за себе си, за емоциите си, за комфорта си като цяло.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 3 месеца )
sladkisi sas ysiliya vsicki mogata vajno e bez mnogo ysilya celuvki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар