Свободно време

Таро карта за 12 февруари

В любовта е добре да сме внимателни и да обръщаме внимание на действията на партньора

12.02.2024г. / 08 57ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Тройка пентакли.

Картата днес ни съветва да се отдадем на работа, да насочим фокуса си върху земните материални дела, а тройката вещае, че усилията ни ще дадат плод и няма да са напразни. Подходящи са практики за заземяване, медитация, осъзнато присъствие в настоящия момент. Всички майстори, експерти, специалисти в дадена област, които са натрупали знание с практика и труд, днес са облагодетелствани и обстоятелствата са на тяхна страна.

Съвет за деня – Паж на мечовете.

Картата днес насочва вниманието ни към общуването. Очаквайте новини и неочаквани съобщения, може да се разкрие и някоя тайна. Възможно е да има прибързани и необмислени думи. Съветва ни да се пазим от клюки и интриги. На дневен ред също е ученето и участието в различни курсове и семинари.

В работата:

Комбинацията днес ни съветва да обърнем внимание на общуването и комуникацията, да не се предоверяваме и да не оставяме приказките да ни заблудят. Обръщайте внимание на реалните възможности и останете заземени.

За влюбените и семейните:

В любовта е добре да сме внимателни и да обръщаме внимание на действията на партньора или обекта на интерес, а не на думите му. Заземете се и бъдете по-трезви, не вярвайте в хвърчащи думи и обещания. Картите съветват да свалим розовите очила и да ги заменим с реализъм и трезва преценка. Може да получим новина, която има отношение към връзката ни или признание, нещо, което е било скрито дълго време.

Коментирай