Свободно време

4 зодии, за които март ще е фантастичен (ВИДЕО)

Кои зодии ще се радват на успехи в работата и в любовта

29.02.2024г. / 13 48ч.
Нина Иванова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Наближава най-женският месец от годината и нямаме търпение да разберем какво ни вещаят звездите. Особено благосклонни ще бъдат към 4 зодии, за които месецът ще е изпълнен с любов и благоденствие. Кои са те?

Близнаци

Март месец ще бъде семеен за вас, скъпи Близнаци. Периодът ще премине под шапката на преживявания с близките ви. Ще се посветите на тях, ще ги обгрижвате, а те ще ви отвърнат с много обич и благодарност.

През месец март ще изпитате дълбока нужда да укрепите семейните си връзки, може би дори ще се видите с роднини, с които отдавна не сте се засичали. Но преживяването ще бъде позитивно и емоционално.

Очакват ви много интензивни срещи с различни хора, както в личен, така и в професионален план. От тези контакти ще се почувствате заредени с енергия и ще усетите прилив на самоувереност в собствените сили и възможности.

Март месец ще е идеален период да си поставите нови цели за следващите седмици и месеци, а защо не и години?

Свързани статии

Тези от вас, които си търсят работа, ще попаднат на интригуващи предложения и не е изключено да започнат на ново място.

Важно е да отбележим, че не бива да подценявате задълженията си през новия месец, за да не бъдете мъмрени от работодателя си. Възможни са бизнес пътувания.

Във финансов аспект няма да срещате затруднения, но и не бива да се отпускате. Не се препоръчва да давате пари назаем през март, защото съществуват предпоставки да бъдете подведени.

В любовен план ситуацията ще е хармонична и е добър месец за тези представители на зодията, които искат бебе.

Здравето ще е стабилно, ще се чувствате заредени с енергия, сили и добро настроение.

Важни дати: 15, 16, 21, 27, 29. 

Тук можете да чуете любовния хороскоп за март - част 1:

Везни

През март фокусът ви ще е върху кариерата, парите и развитието ви. Звездите ще ви напътстват и ще ви предоставят много възможности да изпъкнете, да блеснете и да постигнете успехи.

Благодарение на големите ви усилия, положеното старание и отдаденост ще успеете да представите много свои проекти в прекрасен вид. Ще получите заслужени похвали, а може би и повишение. 

Представителите на зодията, които в момента не работят, може би ще получат предложение за ангажимент извън страната.

Като цяло месецът ще премине под знака на работата и на успехите.

Във финансов план ситуацията ще е много стабилна и балансирана, като не се предвиждат трусове или парични притеснения. 

Полето, в което може да има известни предизвикателства през този период е здравето. Обърнете внимание на тялото си, ако имате някакви болежки, не ги пренебрегвайте, а се консултирайте със специалист. Не подценявайте нищо, а вземете мерки навреме. 

В любовен аспект ситуацията ще е динамична, наситена с преживявания и емоции. Възможно е някои представители на зодията да получат предложение за брак. Ще се носите на крилете на любовта и ще се чувствате много вдъхновени от отношенията с партньора.

Важни дати: 3, 4, 11, 12, 26.

Тук можете да чуете любовния хороскоп за март - част 2:

Коментирай