Свободно време

4 зодии, за които март ще е фантастичен (ВИДЕО)

Кои зодии ще се радват на успехи в работата и в любовта

29.02.2024г. / 13 48ч.
Нина Иванова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Козирог

Март ще е спокоен, предсказуем и хармоничен месец за вас, Козирози. Ще успеете да се справите с професионалните си ангажименти, както и с личните си дела без никакви затруднения. 

Волята ви и смелите ви, решителни действия ще ви помогнат да постигнете всички свои цели в работен план. Няма да има изненади по пътя ви към осъществяването им, защото сте си направили много добре сметката как ще сбъднете желанията си. Амбициозни сте, уверени сте и това ще проличи в работата ви. Няма да се налага да правите никакви компромиси, защото ще се чувствате в свои води. 

През този месец ще успеете да завършите успешно всички започнати по-рано проекти.

Във финансов аспект март ще е стабилен, доходоносен и задоволителен. Възможни са допълнителни постъпления в банковата ви сметка, които ще ви помогнат да преодолеете всички разходи и дори да заделите някаква сума за удоволствия или почивка.

Любовта няма да създава проблеми, поне на тези, които са във връзка. Ще се чувстват добре в компанията на любимия човек. Двойките, които планират да имат деца, могат да започват усилено да работят по това. 

За необвързаните представители на зодията периодът ще е динамичен, но без прогнози за започване на нови връзки. По-скоро ще е месец за забавления, флиртове и страст, но без ангажименти.

В здравословен план няма да имате поводи за притеснения, ще сте в стабилно здраве. Но за да елиминирате всякакви рискове, придържайте се към балансирано хранене, с по-малки количества и внимавайте със солта.

Важни дати: 2, 9, 12, 16, 22.

Тук може да чуете таро прогноза за март - част 1:

Водолей

Март се очертава като един много успешен месец за вас, скъпи Водолеи. В професионален план са възможни големи постижения, особено за тези представители на зодията, които са гъвкави, умеят да работят в екип и се отличават с бързина. Отборната работа може да ви донесе признание от страна на работодателя ви, а защо не и по-високи приходи през месеца. Важно уточнение обаче – бъдете внимателни спрямо поведението на колегите си и дали някой няма да се опита да представи общите заслуги като свои и да открадне приноса ви. Ако избегнете този неприятен момент, всичко останало ще е само повод за усмивки и радост.

Във финансов план месецът ще е стабилен, не се очертават извънредни разходи. Дори напротив, възможно е да получите допълнителни средства, които ще ви помогнат да осъществите своя дълго чакана мечта. И все пак, не се увличайте прекалено в покупки и харчове, а бъдете разумни.

В любовен аспект ще има от всичко – романтика, страст, емоции, но не е изключено и по някое време да има леко напрежение във взаимоотношенията. Ако успеете да запазите самообладание и да не реагирате прекалено емоционално, напрежението ще отшуми от само себе си. След 20 март ситуацията ще е предимно спокойна и хармонична.

За необвързаните Водолеи ще има възможности за срещи с вълнуващи личности, които ще задържат вниманието им задълго, в зависимост от желанието им – дали търсят краткотрайна или дълга връзка.

В здравословно отношение месецът ще е прекрасен – ще се чувствате в кондиция, в добро настроение, тонизирани и енергични. Не се очертават здравословни смущения, стига да се храните балансирано и разнообразно. 

Периодът е благоприятен за промени във външния вид – може да помислите за смяна на прическата, нов цвят на косата или пък покупка на авангарден аксесоар.

Важни дати: 12, 15, 18, 20, 21.

Тук може да чуете таро прогноза за март - част 2:

Коментирай