Свободно време

Този уикенд Party in Pink™ Zumbathon® и фондация „Една от 8“ ще разтърсят дансинга в подкрепа на благотворителна кауза

Инициативата ще събере над 600 участници в 10 града, входът е свободен

23.02.2024г. / 15 03ч.
Мария Дуковска
Този уикенд Party in Pink™ Zumbathon® и фондация „Една от 8“ ще разтърсят дансинга в подкрепа на благотворителна кауза

Този уикенд, 24 февруари 2024 г., Party in Pink™ Zumbathon® отново ще разпали дансинга в цяла България за второто си вълнуващо издание на събитието. В партньорство с фондация „Една от 8“ тазгодишното зумба парти обещава да обедини всички ентусиазирани участници в цялата страна в едно незабравимо преживяване, като същевременно ще набира средства в подкрепа на засегнатите от рака на гърдата.

Събитията ще се проведат едновременно в 10 града в цяла България, сред които София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и достигайки дори до Прилеп в Северна Македония. Зумба партито в София ще бъде в спортния комплекс „Свети Георги“, който се намира на бул. „Никола Вапцаров“ 47. Party in Pink™ Zumbathon® обещава единствена по рода си тричасова танцова програма, която ще разпали всички зумба ентусиасти. С участието на лицензирани инструктори по зумба от всяко кътче на страната, заедно с международно признати експерти по зумба, събитията ще съберат над 600 танцьори, за да обединят усилията си в името на тази благородна кауза.

И тази година мащабният проект припознава каузата на фондация „Една от 8“. Вече 10 години фондацията осигурява нужната подкрепа и вдъхва надежда на жените, засегнати от рака на гърдата, както и оказва нужната подкрепа на техните близки.

Входът за Party in Pink™ Zumbathon® е безплатен с предварителна регистрация, а участниците могат да подкрепят дейността на фондация „Една от 8“ чрез дарения на място. Събитията тази година се осъществяват чрез ценната подкрепа на спонсорите – компаниите Novartis, Roche, B Eye, AstraZeneca и Avon, а всички напитки по време на програмата ще бъдат осигурени от изворна вода „Бачково“. За популяризиране на събитията важна помощ ни оказаха и медиите Az-jenata.bg, Tialoto.bg, Жената Днес, Момичетата от града, Булевард България, както и регионалните ни партньори вестник „Борба“, вестник „Марица“ и „Телемедиа“, които споделиха информация за събитията в своите канали.

Присъединете се към нас на 24 февруари 2024 г., когато Party in Pink™ Zumbathon® ще разпали градовете в България в ритъма на единството, надеждата и решимостта. Заедно можем да постигнем реална промяна в живота на засегнатите от рака на гърдата.

Коментирай