Свободно време

„Три версии на живота“ – постановка режисирана от Стоян Радев, на която публиката може да се смее до сълзи

Изключителният текст на Ясмина Реза ще ви предложи излизане от положението

26.02.2024г. / 10 48ч.
Михаела Лазарова
Плакат: Калин Минков

Плакат: Калин Минков

Холивудските студиа решиха да направят премиерите на „Опенхаймер“ и „Барби“ в един и същи ден, като подканваха аудиторията да гледа и двата филма наведнъж. Ако сте пропуснали да преживеете „Барбихаймер“, Три версии на живота ви предоставя същата възможност. Добре познатата на театралната публика Ясмина Реза успява да говори за най-вълнуващите човешки проблеми с великолепно чувство за хумор и проницателна ирония, от сцената на I AM Studio на 28 февруари.

„ТРИ ВЕРСИИ НА ЖИВОТА“ е постановка режисирана от Стоян Радев. Това е вторият му съвместен проект с Театрално сдружение Ensoo. Участват Александра Димитрова, Йордан Ръсин, Камелия Хатиб и Адриан Филипов. Сценограф – Илияна Кънчева, превод – Снежина Русинова-Здравкова, плакат – Калин Минков.

Свързани статии

В „Три версии на живота“ публиката може да се смее до сълзи с историята на две семейства и техните разправии, които обхващат въпроси от може ли да се яде, след като сме си измили зъбите, до плоски ли са галактическите сияния. Ако всичко ви е омръзнало – в това число големите теми, дребнотемието, както и вие сами на себе си, заповядайте на спектакъла „Три версии на живота“.

Изключителният текст на Ясмина Реза ще ви предложи излизане от положението. Ако все още човекът и вселената не са ви омръзнали, пак заповядайте – този спектакъл може да се окаже специално за вас. Първото представление на тази съвременна класика е на 28 февруари. Билети онлайн може да закупите за 20 и 25 март от сайта на I AM Studio – независимото пространство за театър, което се намира в сърцето на най-театралната улица („Георги С. Раковски“, 149).

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

Коментирай