Свободно време

„България сутрин“ – от 4 март вече в 9:30 часа

Сутрешното дуо Мария Константинова и Виктор Дремсизов вече ще са със зрителите до 11:30 часа

27.02.2024г. / 15 23ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

С нов час, който ще зарадва и не толкова ранобудните зрители, сутрешният блок на Bulgaria ON AIR очаква аудиторията. От 4 март „България сутрин“ с Мария Константинова и Виктор Дремсизов вече ще изгрява на екран точно в 9:30 часа, като ще продължи да запознава зрителите с най-актуалните и любопитни новини, коментари и анализи от страната и света чак до 11:30 часа.

В динамичната политическо-икономическа обстановка у нас и неспиращите събития, екипът на „България сутрин“ ще обобщава най-важното от деня и сутринта, като ще проследява и излъчва на живо почти до обяд всичко по-важно за обществото. В същото време в студиото Мария и Виктор ще продължат да посрещат експерти, анализатори и коментатори, които ще представят различните гледни точки по темите, които ни засягат.

За първи път в българския телевизионен ефир, в ролята на ководещ влиза най-новата иновация на 21-век. Мария Константинова и Виктор Дремсизов ще представят ексклузивното ново допълнение на своя екип на 4 март, а неговата роля в ефир ще се доближи още повече до зрителите чрез анкети по горещите теми и въпроси, специални рубрики и други изненади.

С началото на новия пролетен сезон „България сутрин“ ще представи на зрителите и своята нова рубрика „Вдъхновителите“, в която на фокус излизат вдъхновяващи личности, заставащи зад смислени каузи. Гости в рубриката ще бъдат личности от различни сфери – култура, политика и др.

С много вдъхновение ще продължат да заразяват специалните рубрики на Мария Константинова и Петя Кертикова. Водещата на Новините ON AIR Петя Кертикова е подготвила още много и запомнящи се репортажи за българи, избрали България, и ще ги разказва в новия сезон на „Завърналите се с Петя Кертикова“ всяка сряда, а в петъците в „Златните“ Мария Константинова ще ни среща с велики български шампиони и големите ни спортни надежди.

Повече информация за новата програмна схема на телевизията, промените в часовете на излъчване, нови продукции и проекти, както и други любопитни допълнения в Bulgaria ON AIR – очаквайте скоро!
 

Коментирай