Свободно време

Националният превозвач се включва в международното туристическо изложение ITB Берлин

05.03.2024г. / 16 43ч.
Мария Дуковска
Националният превозвач се включва в международното туристическо изложение ITB Берлин

„България Еър“ взима дейно участие в най-мащабното международно туристическо изложение ITB Берлин, което се провежда от 5 до 7 март 2024 г. в германската столица. Обособената зона на националния авиопревозвач се намира в зала 3.2 на щанд 102 и ще очаква любопитните посетители, които може да се запознаят с предимствата на най-новия модерен самолет Airbus A220-300 и всички дестинации, по които авиокомпанията ще оперира с обновения си флот.

През последните години ITB се провежда в нов формат, предназначен предимно за професионалисти в бранша – като B2B платформа, която дава възможност на туристически фирми, авиопревозвачи и представители на топ дестинации от цял свят да се представят в рамките на туристическата борса. Международното изложение се провежда от 1966 г. и днес предлага 160 000 кв. м изложбена площ за представители на туристическата индустрия от над 180 държави.

Сред основните продукти и услуги, които „България Еър“ предлага на вниманието на турагенциите и пътешествениците са полети до и от страната за бизнес цели, морска почивка, посещение на културно-исторически маршрути, спа процедури или планински туризъм. Мрежата от директни дестинации на авиокомпанията обхваща десетки популярни градове в цяла Европа и Близкия изток, като в същото време авиопревозвачът предоставя на пасажерите отлични условия за пътуване и безплатен кетъринг на борда.

Екипът на националния превозвач ще се радва да ви види в зала 3.2 на щанд 102 в изложбения конгресен център Berlin Expo Center, за да поговорите за пътешествия!

„България Еър“ се стреми да предостави на пътниците най-добрите условия за приятни полети с новите си модерни самолети Airbus А220. Клиентите на авиокомпанията имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в пътническата кабина онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги може да намерите ТУК.
 

Коментирай