Свободно време

Седмична таро прогноза за 11 – 17 март

Очакват ни промени

10.03.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Десетка чаши и Десетка мечове. 

Първата карта в таро гаданието е Десетка чаши. Това е една много положителна карта, в която чашите въплъщават щастие, радост и емоционално удовлетворение, особено в любовните взаимоотношения и семейството. Тази карта често се появява в таро гадание, когато сме заобиколени от любимите си хора, с които се ценим и се подкрепяме един друг. 

Свързани статии

Десетте чаши е картата „щастливо семейство“, в което има повече разбирателство. Тази карта може да се появи при четене, когато прекарваме повече време със семейството, може би на празник, среща или събитие, където можем да си починем и да се отпуснем заедно, създавайки забавни и щастливи семейни спомени. 

Десетката чаши е положителна карта за романтични връзки и може да показва или нова връзка, която е напът, или дългосрочен ангажимент, като годеж, брак или създаване на семейство.

Свързани статии

Таро картата показва, че имаме чувство за цялост, завършеност и е важно да оценим хубавото, което имаме, за да го подхранваме и запазим. Интуицията ни е силна с тази таро карта и тя ще ни води към пътя на добрите възможности. 

Втората таро карта в гаданието е Десетка мечове. Тези мечове бележат болезнен, но неизбежен край. Например една връзка може внезапно да приключи, както могат да приключат и някакви работни взаимоотношения. Промяна, която в повечето случаи не е очаквана. 

Свързани статии

Също така, когато в таро гадание се появи тази карта, има риск да станем жертва на предателство или измама от страна на друг човек. Предателството може да се случи от страна на партньор, колега, приятел, който да разпространява слухове за нас. Определено се чувстваме тъжни, поставяме се в ситуацията на жертвата. 

Но дори и да сме били наранени или предадени, сега имаме избор да продължим напред с живота си. Добрата новина е, че Десетка мечове бележи последното изпитание, а с Десетка чаши в гаданието, хубавото навлиза в пътя ни. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 месец )