Свободно време

Седмична таро прогноза за 25 – 31 март

Полагаме грижи за себе си, за да постигнем успехи след това

24.03.2024г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата карта в гаданието е Четворка мечове.

Време е малко да си починем, преди да поемем преодоляването на следващото предизвикателство. Достигнали сме важен първи етап и трябва да презаредим енергията си, преди да започнем следващата фаза. Въпреки че през новата седмица може да сме много продуктивни и мотивирани, добре е да отделим време от натоварения си график, за да възстановим енергията си. Седмицата е динамична, а стресът може да се натрупа и да наруши концентрацията ни. 

Ако наскоро сме преминали през трудни моменти, като например травма от раздяла, финансови проблеми или нещо друго, то Четворката мечове идва като знак да направим крачка назад и да възвърнем перспективата си. Може да си вземем почивен ден, да пътуваме, да прекараме време с любимите си хора. Сега не е време за вземане на решения.

Свързани статии

Всъщност Четворката мечове представлява ново предизвикателство – да останем мълчаливи и бездействащи. Да прочистим мислите си от бъркотии, да си създадем вътрешен мир и спокойствие. Имаме нужда от уединение. Оттегляме се от болката, конфликтите и разсейването, стреса и безпокойството. Това е отличен момент да преоценим приоритетите си. 

Свързани статии

Втората карта в гаданието е Двойка чаши.

Когато тази таро карта се появи в гадание, това обикновено показва предстоящо създаване на ново партньорство – в любовен план, с приятел или бизнес партньор. Без значение за какво точно става въпрос във вашия случай, с този човек и двамата сте фокусирани върху създаването на връзка, която е взаимноизгодна, такава, която ще създаде печеливша ситуация и за двете страни. Виждате се „очи в очи“ и оценявате това, което всеки един може да внесе в партньорството. 

Свързани статии

В любовта Двойка чаши показва процъфтяващ нов съюз, основан на взаимно привличане. Има както физическа, така и душевна връзка. Двама души, които изваждат един от друг най-доброто. Обменът на емоции е искрен и сте готови да направите всичко необходимо, за да се подкрепите един друг. В някои случаи тази таро карта може да се отнася до брак или годеж. 

По отношение на работа или бизнес, Двойка чаши показва синергия на уменията на всеки. Партньорство като това е изградено върху доверие, хармония и взаимно уважение. 

Коментирай
Свободно време