Свободно време

Нумерологична прогноза за април

Динамичен месец

03.04.2024г. / 15 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец  

Април ще бъде месец на интроспекция и саморефлексия за вас. Определено ще преразгледате ценностите си. Използвайте хубавата енергия на този месец, за да медитирате, да прекарате време сами сред природата и да се грижите за себе си като цяло. Заедно с това отделете време да се сближите с любимите си хора и да се насладите на малките удоволствия от живота. Слушайте интуицията си и вземайте решения въз основа на това, което смятате за правилно за вас.

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

През новия месец очаквайте нови постижения. Фокусът ви ще бъде върху финансите. Периодът е подходящ за довършване на проекти и планиране на нови. Важно е обаче да не предприемате тяхното стартиране до 25 април, когато приключва ретроградната фаза на Меркурий. Записвайте идеите си, но докато не сте сигурни в тяхната реализация, не ги споделяйте. Бъдете внимателни и в комуникацията, тъй като са възможни спорове. 

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец   

Новият месец ще ви вдъхнови да помагате на другите и да оказвате положително влияние върху света около вас. Използвайте този месец, за да надградите важните за вас връзки. Периодът е подходящ за стартиране на обучения или по някакъв начин да изразите себе си, чрез хоби. Не на последно място април ще бъде месец на финансов успех и изобилие за вас. Ако планирате някаква промяна като стартиране на спортна активност, здравословно хранене, действайте в тази посока. 

Коментирай