Свободно време

InterContinental Sofia събра PR елита: BAPRA Bright Awards награди най-добрите за 2024 година

05.04.2024г. / 11 05ч.
Мария Дуковска

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Снимка: хотел InterContinental.

Снимка: хотел InterContinental.

Най-успешните комуникационни кампании и агенции в България получиха признание за работата си през годината на тържествена галавечеря в балната зала на столичния хотел InterContinental.

Големият победител на „BAPRA Bright Awards“ 2024 е M3 Communications Group, която спечели най-престижното отличие в индустрията – „PR агенция на годината“. Тя бе наградена като най-добрата агенция в сектора у нас за четвърти път в 14-годишната история на конкурса. Агенция d:istinkt пък получи общо 9 награди в редица категории – две от които „Корпоративни комуникации (репутация и бранд мениджмънт)“ и „Специално събитие или лансиране“. Те бяха връчени лично от Виолета Милушева, директор „Продажби и Маркетинг“ на хотел InterContinental Sofia, която поздрави всички победители за отлично разработените проекти и високия професионализъм.

Престижният конкурс тази година беше журиран от 26 международни PR и комуникационни експерти, представители на авторитетни организации, като агенциите и компаниите бяха отличените в 17 конкурсни категории. Темата на наградите беше „Бъдещето – идеи и технологии“, а председателят на БАПРА д-р Александър Христов в приветствието си отбеляза, че по този начин показваме колко важна ще е ролята на хората в среда, в която новите технологии стават все по-добри и все по-полезни.

Коментирай