Свободно време

Тест: Защо се чувствате самотни?

Един забавен тест

19.04.2024г. / 15 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако има нещо, от което човек често се страхува, това е самотата. Страх да не би да не намериш любовта. А истината е, че има много хора, които са във връзки и пак се чувстват самотни. Никой не е идеален и понякога нашите недостатъци, слабости и страхове могат да ни пречат, особено когато става въпрос за намиране на любов или нейното задържане.

Колко често сте се питали защо се чувствате самотни? Днес споделяме с вас един бърз и забавен тест. Погледнете снимката. Кое е първото, което видяхте? То ще ви даде отговор на въпроса.

Свързани статии

Ако първо сте видели телената ограда 

Ако сте видели високата ограда от тел, то вие се чувствате самотни, защото събарянето на стените ви не се случва лесно за вас. Жадувате за интимност и вярвате, че това е изживяване, което само ще ви направи по-добър човек, по-щастливи. Въпреки това, когато става въпрос за понижаване на защитите ви и допускане на други хора до вас, просто ви е трудно да се отворите емоционално, тъй като сте твърде мнителни, може би се и страхувате да не бъдете отново наранени, ако някога сте били.

Свързани статии

Ако първо видяхте птиците и пейзажа

Това показва, че причината да се чувствате самотни е това, че във връзка винаги вие сте номер едно. Понякога ви е трудно да се съобразявате с любимия човек, може би дори изисквате повече, отколкото давате.

Въпреки желанието ви за свобода и удовлетворение, не забравяйте, че в една връзка трябва да има баланс между даване и получаване. Понякога да поставяш нуждите на някой друг над своите не е толкова лошо.

Свързани статии

Ако сте видели катинара 

Ако първо сте видели катинара на оградата, то причината да се чувствате самотни, е защото се страхувате да не бъдете „вързани“, да не загубите чувството си за свобода, когато сте във връзка. Може би дори смятате, че любовта и сериозното обвързване не са нещо хубаво, а по-скоро са нещо плашещо, защото означава да се откажете от част от това, което сте.

Когато любовта започне да се усеща като истинска, вие сте готови да се измъкнете и да преосмислите дали наистина на този етап се нуждаете от нещо толкова задълбочаващо се.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Име ( преди 1 седмица )
Сами си слагаме ограничения!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар